Antwerpen,
13
februari
2024
|
10:26
Europe/Amsterdam

In stijl op avontuur met de nieuwe Gazelle Eclipse e-bike

Antwerpen, 8 februari 2024  – Klaar om de avonturier in jezelf te ontdekken? Het is mogelijk met de nieuwe Eclipse e-bike van Gazelle. De modelserie bestaat uit drie uitvoeringen: de Eclipse T11 HMB, de Eclipse C380 HMB en een speed pedelec: de Eclipse Speed. Met de krachtige Bosch-motor brengt de Eclipse je moeiteloos op elke bestemming en geheel in stijl, want het design van de fiets is met een prestigieuze iF Design Award bekroond. De Eclipse modellen zijn daarbij voorzien van een ingebouwde GPS-sensor en een standaard inbegrepen diefstal- en schadeverzekering voor één jaar. Design, kracht en precisie: welke nieuwe plekken en wegen ontdek jij met de Eclipse?
 
Met de nieuwe Eclipse e-bike komt een ware avonturier in je naar boven. Crossen door de bossen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de krachtigste middenmotor van Bosch (85 Nm). De ontwerpers van Gazelle hebben het frame met veel liefde en aandacht vormgegeven, zodat je tijdens het fietsen een comfortabele zithouding hebt, perfect voor al je lange ritten. Het design biedt slim ruimte aan de extra grote accu van maar liefst 750 Wh. Daarmee kan je eindeloos op avontuur!

Hobbels en bobbels op de weg zijn geen probleem dankzij de verende voorvork (75mm). De extra brede banden (60mm) geven je grip en op de Shimano hydraulische schijfremmen kan je rekenen. Zelfs in de scherpste bochten of als je tijdens een pittige afdaling flink vaart maakt. Zo kan jij je focussen op de wereld om je heen.

Jouw stijl, jouw keuze
De nieuwste Gazelle Eclipse-serie bestaat uit twee e-bikes en een speed pedelec. De Eclipse C380 HMB, de Eclipse T11 HMB en de Eclipse Speed. Het verschil tussen de twee e-bikes vind je in de aandrijving: De Eclipse T11 HMB is voorzien van een Shimano Deore XT derailleurversnelling met maar liefst elf versnellingen, waardoor zelfs de steilste heuvels geen uitdaging zijn. De Eclipse C380 HMB heeft een Enviolo-versnellingsnaaf, waarmee je traploos kunt schakelen zonder een pauze te nemen. Daarnaast heeft deze e-bike een stille riemaandrijving, zo gaat hij nog langer mee! Bij de lancering is de Eclipse C380 HMB meteen in de prijzen gevallen, namelijk de iF Design Award. Deze award staat wereldwijd bekend als een van de meest prestigieuze designprijzen. Het concept, het ontwerp en het unieke karakter van de Eclipse C380 HMB hebben de jury moeiteloos weten te overtuigen. 

Met de Eclipse Speed kom je met een grote glimlach én op tijd op je werk aan. Je fietst ontspannen de file voorbij door de comfortabele, maar toch actieve zitpositie. De efficiënte Bosch Performance Line Speed motor, die ondersteunt tot 45 km/u, en de grote 750Wh accu zorgen ervoor dat je met deze speed pedelec altijd je bestemming bereikt. Schakelen doe je traploos met de Enviolo Heavy Duty naaf.
 
Eclipse maakt het dieven lastig
Alle Eclipse modellen zijn voorzien van een ingebouwde GPS-tracker. Op deze manier kan de Eclipse gemakkelijk getraceerd worden bij diefstal. Bijzonder is dat bij aankoop standaard een diefstalverzekering van één jaar is inbegrepen. Daarmee ben je verzekerd van de diensten van een professioneel opsporingsteam die de fiets lokaliseert bij diefstal en er alles aan doet om hem terug te bezorgen. Lukt het niet de fiets op te sporen, dan dekt de verzekering de schade en ontvang je een voucher voor een nieuwe Eclipse. Je wordt zo compleet ontzorgd.
 
Grenzeloos op avontuur
De Eclipse T11 HMB (adviesprijs: €5.499,-) is beschikbaar in zowel een lage instap, in twee stijlvolle kleuren ‘anthracite grey mat’ en ‘thyme green mat’, als een hoge instap in de elegante kleur ‘anthracite grey mat’. Voor de Eclipse C380 HMB (adviesprijs: €5.999,-) zijn er ook twee varianten om uit te kiezen: een lage instap in de opvallende kleuren ‘orange mat’ en ‘anthracite grey mat’, en een hoge instap in de kleur ‘anthracite grey mat’. De Eclipse Speed (adviesprijs: 6699,- inclusief 750 WH accu) is beschikbaar in de kleur ‘anthracite grey mat’. Wat je keuze ook is, de framematen variëren van S tot en met XL, zodat er altijd een perfecte match is met jouw fietswensen.