Newsroom Gazelle

Newsroom Gazelle

Volg het laatste Gazelle nieuws, ontdek de mooiste foto's en video's en lees de achtergrondverhalen om helemaal op de hoogte te blijven van Gazelle.

Antwerpen,
04
mei
2023

Antwerpen, 3 mei 2023 – Op donderdag 25 mei 2023 is het weer zo ver, de eerstvolgende Fiets naar je Werk Dag. Dit jaar start Gazelle een zoektocht naar de meest fanatieke fietser: de persoon die de grootste afstand aflegt, door elke regenbui naar werk fietst en/of de zwaarste tegenwind trotseert. De actie loopt in aanloop naar Fiets naar je Werk Dag van 3 mei tot en met 14 mei. Op 16 mei wordt een winnaar geselecteerd die voortaan op een nieuwe Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle richting het werk vertrekt. 

Een op drie verkiest de fiets
De goesting om te fietsen neemt alleen maar toe in België. Ruim één op de drie werknemers neemt de fiets naar het werk, zo blijkt uit onderzoek van Acerta uit 2022*. Ook de woon-werkafstand die de Belg dagelijks aflegt wordt steeds langer. Bijna één op de vijf werknemers die met de fiets naar kantoo...

 

#goedbezigfietser

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.