Newsroom Gazelle

Newsroom Gazelle

Volg het laatste Gazelle nieuws, ontdek de mooiste foto's en video's en lees de achtergrondverhalen om helemaal op de hoogte te blijven van Gazelle.

Dieren,
15
september
2022

Dieren, 15 september 2022 - De Avignon-familie van Gazelle breidt uit. Naast de Avignon C380 HMB is er nu het model Avignon C8 HMB. De elektrische fiets staat bekend om zijn uitmuntende comfort.
 
De nieuwste Gazelle is voorzien van de Bosch Active Line-middenmotor. Met een maximale koppel van 50 newtonmeter is het motorsysteem prima voor leuke ritten in de thuisomgeving en recreatieve toertochten. De motor is opgenomen in het totale framedesign. En datzelfde geldt voor de batterij: die zit laag in de onderbuis, waardoor de wegligging en rijstabiliteit verbetert. De bediening van de motor gaat via het stuurdisplay. Die is duidelijk afleesbaar, ook bij felle zon. De intuïtieve bediening van het display wijst zich vanzelf.

Comfortabel
De Avignon biedt fietsers een comfortabele rechtop-zithouding. Hierdoor vergroot het overzicht onderweg voo...

 

#goedbezigfietser

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.