Dieren,
27
oktober
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Halfjaar na opening brengt het Gazelle E-Bike Testcenter duizenden fietsliefhebbers naar Rumst

Rumst, 27 oktober 2022 – Een halfjaar geleden opende Gazelle het allereerste E-Bike Testcenter in Rumst, België. Met dit initiatief wil Gazelle, die al jarenlang ervaring heeft in de ontwikkeling en productie van E-bikes, volledig inzetten op het persoonlijk contact met de Vlaamse consument en hen helpen de perfecte fiets te vinden op basis van de persoonlijke fietsvoorkeuren. In het E-bike testcenter staat de volledige collectie elektrische fietsen van Gazelle klaar om uitgebreid getest te worden. Hiernaast is de site ook voorzien met een indoor testbaan. Sinds de opening in maart hebben al duizenden fietsliefhebbers een bezoekje gebracht aan het testcenter. Want ook in 2022 is de vraag naar e-bikes en speed pedelecs bijzonder groot.

Testritten op diverse fietsmodellen
Consumenten die op zoek zijn naar een e-bike of speed pedelec vonden het laatste halfjaar vlot de weg naar Rumst. Vooral het Grenoble-model blijft aan populariteit winnen, maar ook fietsen die voor een specifieke doelgroep zijn gemaakt, zoals de Easyflow en de Makki worden regelmatig getest in het centrum. E-bikes zijn het meest populair, al is ook de vraag naar speed pedelecs in opmars. Consumenten die uiteindelijk kiezen voor een speed pedelec voorzien afstanden groter dan 15 kilometer af te leggen.

Vraag én antwoord voor elke fietser
Wanneer je een bezoek brengt aan het E-Bike Testcenter, word je door professionele adviseurs voorzien van persoonlijk fietsadvies om de fiets te vinden die perfect past. De meeste fietsliefhebbers vragen zich namelijk af welk model en welke framemaat het beste bij hem/haar past. Ook de batterij capaciteit en het optimale gebruik van deze behoren tot de lijst van meest gestelde vragen. De vakkundige experts staan dagelijks met een glimlach klaar om bezoekers verder te helpen bij het vinden van hun nieuwe vervoersmiddel, die ze vervolgens kunnen aanschaffen via een van de vele dealers naar keuze.  Het vrijblijvende en professionele fietsadvies dat wordt gegeven wordt door de bezoekers enorm positief ervaren. De klantvriendelijke service loont: met een NPS (Net Promotor Score) van 97 punten kan het E-Bike Testcenter van Gazelle spreken van een zeer hoge klanttevredenheid.