Dieren,
29
mei
2019
|
16:45
Europe/Amsterdam

Gazelle levert standaard anti-lekbescherming op populaire e-bikes

Gazelle garandeert voor haar populaire e-bikes maximale mobiliteit door ze standaard te leveren met banden met anti-lekbescherming. Voor de Orange en Grenoble – de bestverkochte e-bikes van Nederland – monteert Gazelle in alle gevallen banden van Continental en Schwalbe, die beide de best beschikbare anti-lekbescherming bieden. De kans op een platte band tijdens een weekendtrip of de woon-werkrit naar kantoor wordt daarmee tot een minimum beperkt.

Comfort, veiligheid en gemak zijn belangrijke eigenschappen van de Orange- en Grenoble-collecties van Gazelle. Ook de bandenkeuze speelt een grote rol in de totstandkoming van die kenmerken. Gazelle voorziet Orange en Grenoble e-bikes daarom altijd van banden met anti-lekbescherming van Continental en Schwalbe. Deze banden beschikken over een extra sterke en duurzame beschermlaag die het binnendringen van scherpe, puntige objecten tegengaan. Hierdoor wordt de kans op lekrijden geminimaliseerd. Schwalbe noemt haar beschermlaag de Greenguard, Continental spreekt van een PunctureBelt.

In de Orange en Grenoble succescollecties steekt Gazelle op diverse e-bikemodellen de Continental Ride 42-622 en op de meest complete versies de nog wat bredere Schwalbe Energizer Plus 47-622.

4 Gazelle-fietsen in top vijf bestverkochte e-bikes

Modellen uit de Orange- en Grenoble-familie van Gazelle behoren tot de populairste elektrische fietsen van Nederland. Volgens marktonderzoek door GFK staat Gazelle met vier modellen in de top vijf van bestverkochte e-bikes van dit moment*. De Grenoble C7+ HMB is de meest verkochte e-bike van ons land, gevolgd door de Orange C7+ HMB. Het zijn de fietsen met krachtige middenmotoren van Bosch die dit voorjaar ook in diverse consumententesten goed uit de bus zijn gekomen. De ANWB zette de Grenoble C7+ HMB in haar e-biketest zelfs met stip op nummer één.