Dieren,
06
september
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

Zo rol je in stijl

  • Met de Esprit C7 fiets je stijlvol én comfortabel
  • De Esprit C7 is een fiets om op gezien te worden 

De outfits van je kind worden elke dag met militaire precisie uitgekozen: wat is hip, wat is stoer en – niet onbelangrijk – wat zit lekker? Daar hoort natuurlijk een fiets bij die minstens zo stylish en comfortabel is, en wij weten welke!

De juiste rugzak, agenda, jeans, zonnebril, sneakers. Als je op de middelbare of basisschool zit, luistert dat allemaal vreselijk nauw. Voor ouders is dat soms best ingewikkeld, want waar je kind blij van wordt, is niet per se altijd de beste keuze. De Esprit C7 vormt de uitzondering op de regel, want deze fiets combineert het beste van twee werelden. Niet alleen is het met z’n moderne styling en trendy kleuren een fiets waarop je kind gezien wil worden, hij is ook nog extreem praktisch, licht van gewicht en ontworpen voor dagelijks gebruik.

De Esprit C7 is standaard uitgerust met 7 versnellingen, uiteraard van hoogstaande kwaliteit, maar je kunt ook kiezen voor een easy-going variant met 3 versnellingen (Esprit C3) of een eenvoudige terugtraprem (Esprit C). Hij stuurt lekker direct, remt makkelijk en is door de gesloten kettingkast en rollerbrakes onderhoudsarm. En of je nu kiest voor een black mat, copper mat, legion blue mat of moon rock mat exemplaar, alle laksoorten zijn krasbestendig, dus je fiets en jij zien er altijd goed uit. Consumentenadviesprijs €679