Dieren,
17
april
2019
|
15:57
Europe/Amsterdam

Welke e-bike past het best? De Gazelle E-Bike Testdagen!

  • Gazelle E-bike Testdagen: alle modellen te ervaren bij de Gazelle Experience Centers
  • Ideale gelegenheid voor een eerste kennismaking met de e-bike
  • Ondersteuning door adviseurs
  • Iedereen die zich vooraf aanmeldt, krijgt een cadeautje na bezoek

In april en mei staan de vier Gazelle Experience Centers in het teken van de Gazelle E-bike Testdagen. Iedereen die toe is aan zijn eerste of volgende e-bike kan hier de nieuwste modellen van het merk beproeven. Daarbij staan deskundige adviseurs klaar om te helpen bij het maken van de beste keuze. Geïnteresseerden die zich vooraf aanmelden, gaan bovendien met een leuk cadeautje naar huis.

Tijdens de Gazelle E-bike Testdagen in de Experience Centers in Amersfoort, Groningen, Waalwijk en het splinternieuwe centrum in Den Haag staan alle e-bikes van Gazelle klaar om bewonderd én getest te worden. Elk Gazelle Experience Center heeft een speciaal proefrittenterrein met onder meer (scherpe) bochten, (lange) rechte stukken en hellingen. Zo is elke e-bike perfect te ervaren.

Voor nieuwe én bestaande e-bikers

De Gazelle E-bike Testdagen vormen een ideale mogelijkheid voor een eerste kennismaking met een e-bike. Iemand die nog nooit op een e-bike heeft gereden, kan zo het gemak en de souplesse van een e-bike ervaren. Ook voor consumenten die al een e-bike hebben en deze willen vervangen, zijn de testdagen een uitgelezen kans: de ontwikkelingen op het gebied van e-bikes zijn de laatste jaren snel gegaan. Die vooruitgang wordt voelbaar tijdens een proefrit.

Gedegen advies

Het e-bike-gamma van Gazelle is zeer omvangrijk. Dat betekent dat er een e-bike voor iedereen is. Om te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, staan in de Gazelle Experience Centers ook vakkundige adviseurs klaar. Op basis van de wensen en eisen van de klant adviseren zij welk model of welke modellen het meest geschikt zijn. Dit wordt desgewenst samengevat in een handig ‘fietsadvies’. Voor de klant is dit een perfect handvat voor een bezoek aan de eigen Gazelle-dealer. Hier is het mogelijk om de definitieve keuze te maken en het gewenste model tot in detail samen te stellen. Uiteraard is de dealer ook het adres waar de nieuwe e-bike wordt afgeleverd en waar de klant terecht kan voor service.

Vooraf aanmelden: een cadeautje op de koop toe

Op de speciale website kan iedereen die geïnteresseerd is in een (hernieuwde) kennismaking met de e-bikes van Gazelle zich inschrijven voor deelname aan één van de testdagen in april of mei in Amersfoort, Groningen, Waalwijk of Den Haag. Vooraf aanmelden heeft een extra voordeel: wie dat doet, krijgt na afloop van het bezoek aan het Experience Center een leuk cadeautje mee.