Dieren,
09
oktober
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Vento S30: bondgenoot tijdens sportieve fietstochten

Samenvatting
  • De Vento S30 is een trekkingfiets met een sportief karakter
  • Met dertig versnellingen en een licht frame is de Vento S30 geknipt voor heuvelachtig terrein

Dieren, 9 oktober – Sportief en licht van gewicht, dat is de nieuwe Vento S30 van Gazelle. Deze trekkingfiets is geknipt voor de kilometervreters onder de toerfietsers. De Vento S30, uitgevoerd in een donker, tijdloos design (dust), is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen. Die maken dit model tot een betrouwbare fiets voor gebruik tijdens vakanties en langere dagtochten.

Fietsers die bijvoorbeeld een route in Limburg of door de Eifel willen rijden, maken met de Vento S30 een goede keuze. Met dertig versnellingen (Shimano DEORE) en een relatief laag gewicht (15,8 kilogram) is het voor fietsers een stuk gemakkelijker om heuvelop te rijden. Het lage gewicht zorgt er bovendien voor dat mensen de fiets gemakkelijk op de autodrager kunnen plaatsen voor verplaatsing naar de vakantiebestemming of het beginpunt van de fietsroute.

De Vento S30 heeft velgremmen met hydraulische bediening (Magura HS11). Voordelen daarvan zijn de krachtige remprestaties, de goede doseerbaarheid en het onderhoudsvriendelijke karakter. De Vento S30 heeft voorts een vaste voorvork voor een betere controle en beperking van het gewicht. Met de naafdynamo zijn fietsers onderweg vrijwel altijd verzekerd van licht. De verkoopadviesprijs van de Vento S30 is 999 euro.