Dieren,
05
april
2017
|
06:30
Europe/Amsterdam

Spinnin’ Records en Gazelle bouwen school om tot danceclub

Samenvatting

Spinnin’ Records en Gazelle lanceren de High School Takeover

Jongeren ‘battelen’ met muziek, fiets en dans voor een schoolfeest met bekende dj’s

Dieren, 5 april 2017– Eén middelbare school wordt aan het einde van dit schooljaar omgebouwd tot een danceclub voor een niet te overtreffen feest. Compleet met licht, geluid, CO²-kanonnen en de internationale dj’s Mike Williams, Curbi, Mesto en Sophie Francis. In drie battles van de High School Takeover, georganiseerd door Spinnin’ Records in samenwerking met Gazelle, wordt duidelijk welke school de coolste is en zich mag opmaken voor het beste schoolfeest ooit. 

Muzieklabel Spinnin’ Records en Fietsfabrikant Gazelle organiseren drie battles. In de eerste ronde dagen zij scholen uit voor een zogeheten demodrop. Jongeren kunnen met al hun creativiteit een plaat maken en mogen deze voorleggen aan de Artist & Repertoire manager van Spinnin’ Records. Deze manager is verantwoordelijk voor de danceplaten die bij het wereldwijde muzieklabel uitkomen. De winnaar van de battle treedt op tijdens het schoolfeest. De tweede battle draait op Instagram. Scholen sturen een video in van zestig seconden. Daarop laten jongeren zien hoe behendig zij met fietsen zijn en welke trucs en stunts zij daarmee kunnen uithalen. De hoeveelheid likes en het oordeel van een jury tellen beide voor 50 procent mee. De winnaar krijgt vier Gazelle-fietsen in Spinnin’ Records-stijl. Deze fietsen hebben onder meer een portable speaker om op locatie feest te vieren. Artiesten van Spinnin’ Records rijden hier ook op.

Online inschrijven
De derde ronde is een dance battle. Opnieuw maken deelnemers een video, ditmaal van een eigen choreografie op een van de nummers van Spinnin’ Records. Het aantal likes en juryoordeel samen zijn bepalend. De winnende danscrew treedt op het schoolfeest op en is onderdeel van een nieuwe clip van een artiest van Spinnin’ Records. De overall-winnaar krijgt aan het einde van het jaar een cool schoolfeest.

Inschrijven voor de High School Takeover kan online tot 10 mei via deze link