Dieren,
18
januari
2017
|
15:00
Europe/Amsterdam

Registratie Velo city van start

Velo-city 2017, het grootste fietscongres ter wereld heeft nadere details bekendgemaakt over het programma en de sprekers en is de registratie gestart.

Met twee locaties, een expo, een social programma, 12 interessante excursies in de regio Arnhem-Nijmegen en een bijzonder evenement in Amsterdam belooft het een boeiend congres te worden.

Daarnaast is er een speciaal pre en post programma opgesteld in samenwerking met organisaties door heel Nederland.

U heeft de kans om ervaringen te delen met bezoekers uit meer dan 80 landen. Velo-city is een ‘must’ voor iedereen die actief is in de wereld van fietsen en fietsbeleid.

Velo-city werd voor het eerst gehouden in 1980 in Bremen, omdat Duitsland een sleutelrol speelde in het opzetten van de European Cyclists’ Federation (ECF), de initiatiefnemer van dit internationale fietscongres. Sindsdien waren steden zoals Kopenhagen, Brussel, Barcelona, Montreal, Nantes en Taipei gastheer voor dit congres.

Nederland fietsland 
Deze editie is het de derde keer dat Velo-city in Nederland gehouden wordt. Eerder vond het plaats in Groningen (1987) en Amsterdam (2000). 'Nederland Fietsland' kan met Velo-city 2017 in juni opnieuw zijn beste been voor zetten. De organisatie verwacht tussen de 1500-2000 deelnemers die allen een belangrijke rol spelen op fietsgebied.

Inschrijven als bezoeker en/of exposant 
De registratie is nu geopend. Tot 28 februari geldt daarbij een ‘early bird’-korting.

Tijdens Velo City 2017 is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de grootste en meest modernde fietsfabriek ter wereld - het Gazelle Innovation & Production Center. 

Voor inschrijving: klik hier

(Bron: Velo City, RAI Vereniging)