Dieren,
06
mei
2016
|
12:23
Europe/Amsterdam

PUUR_NL gaat Mystery Green

Samenvatting
  • Met mystery green onderscheiden fietsers zich van de massa
  • PUUR_NL is fashion statement

Dieren, 4 mei – De tijd dat een fiets niet meer was dan slechts een praktisch vervoermiddel ligt al ver en ver achter ons. Een fiets is vandaag de dag onderdeel van een lifestyle. Jongeren maar ook moeders willen zich maar al te graag onderscheiden met een coole, hippe fiets in flitsende kleurstellingen. Koninklijke Gazelle heeft haar PUUR_NL daarom vanaf nu ook in mystery green, een zachtgroene kleur die elke fietser staat. Jong en oud, man en vrouw, iedereen met deze transportbike weet de ogen op zich gericht. 

Het ritje naar vrienden, school, het treinstation of de stad brengt op de PUUR_NL nóg meer plezier. En het trekt bekijks. Deze stevige transporter in een hippe styling – een zachtgroen frame, koperkleurige velgen – is een fashion statement. Fietsers onderscheiden zich ermee van de grauwe massa. Een fiets is net zo goed onderdeel van de outfit als een jas, broek of tas, dus waarom automatisch kiezen voor een alledaags wit of zwart exemplaar? Mystery green oogt fris, snel en modieus. Bovendien is het geen uitsproken kleurcombi; hij past iedereen. Bijkomend voordeel: na een dagje school of een paar uur shoppen is de transportfiets in mystery green snel terug gevonden in de staling.

De PUUR_NL van Gazelle is een praktische fiets die veel mogelijkheden biedt. Op deze transportbike gaan een schoolrugzak, winkeltassen en de dagelijkse boodschappen heel gemakkelijk en vlot mee. Op de standaard voor- en achterdrager past een hippe krat, mand of tas. De kabels zijn netjes weggewerkt en de PUUR_NL heeft een gesloten kettingkast. Die zorgt voor cleane looks en houdt de outfit schoon en onbeschadigd. De PUUR_NL van Gazelle fietst met z’n aluminium frame lekker licht en geeft bovenal een berg comfort. Dat komt door de brede banden en het verende zadel.De PUUR_NL in Mystery Green is vanaf nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf 659 euro.