Dieren,
09
april
2019
|
13:28
Europe/Amsterdam

Oranje in topvorm: nieuwe Gazelle Orange C7 HMS

  • Herkenbaar design, betrouwbare techniek: de ideale e-bike voor de stad
  • Krachtige middenmotor voor aangename en gelijkmatige ondersteuning
  • Orange: een iconische Gazelle

Gazelle presenteert de nieuwe Orange C7 HMS, een e-bike waarin alle sterke punten van Gazelle en de populaire Orange-lijn samenkomen. Dat betekent: een fraai design, volop comfort, aangename ondersteuning mét uithoudingsvermogen en dat in combinatie met de bekende Gazelle-kwaliteit. Daarmee is de nieuwe Orange C7 HMS de ideale partner voor in de stad. En er buiten.

Orange staat bij Gazelle voor een iconische reeks stadsfietsen en e-bikes. Al decennialang weet Gazelle de Orange telkens weer te verbeteren en te verfijnen. De nieuwe Orange C7 HMS springt in het oog door zijn markante design, waarbij de middenmotor fraai is geïntegreerd in het vloeiend gestylde, stijve aluminium frame. De aandacht voor detail blijkt ook uit het feit dat de kabels zo veel mogelijk in het frame zijn verwerkt. Bovendien zijn er geen zichtbare lasnaden.

Praktisch én comfortabel

Zoals gebruikelijk bij Gazelle dient het design vooral ook functioneel te zijn. De ontwerpers zijn er in geslaagd om voor het lage-doorstapmodel een zeer lage en ruime instap te creëren. Bovendien is het aluminium frame bijzonder stijf. Daarmee vormt het de perfecte basis voor een stabiel en veilig weggedrag én voor optimaal comfort. De telescoopvering vóór is ook een belangrijke comfortfactor. En zelfs het afremmen is comfortabel dankzij de hydraulisch bediende velgremmen.

Prestaties met uithoudingsvermogen

Voor aangename en gelijkmatige ondersteuning kan de berijder van de nieuwe Gazelle Orange C7 rekenen op de soepele Shimano STEPS E-5000-motor in combinatie met 7 versnellingen. Een 416 Wh lithium-ion accu (goud) zorgt voor een actieradius die zeker voor stadsverkeer ruimschoots voldoet. Met de optionele 500 Wh-accu (platinium) is de actieradius nog groter. En dankzij de luxe fietscomputer zijn alle belangrijke gegevens in één oogopslag af te lezen.

De nieuwe Orange C7 HMS is er in framematen variërend van 46-61 cm. Daarbij is er keuze uit de nieuwe kleuren mat zwart en het fraaie mat blauwe Legion Blue. Hij is inmiddels te koop bij de officiële Gazelle-dealers, vanaf € 2.499 in combinatie met de 416 Wh lithium-ion (goud) accu.