Newsroom Gazelle

Newsroom Gazelle

Volg het laatste Gazelle nieuws, ontdek de mooiste foto's en video's en lees de achtergrondverhalen om helemaal op de hoogte te blijven van Gazelle.

Antwerpen,
05
juni
2023

Antwerpen, 16 mei 2023 – Met de lente in volle gang en de zomer in zicht, is fietsen naar het werk een geweldige manier om actief te blijven en van het weer te genieten. Op de fiets naar het werk gaan wordt steeds populairder. Voor 14,1% van de Belgische werknemers is de fiets inmiddels het belangrijkste vervoersmiddel.*

Twijfel jij nog om (wat vaker) de fiets naar het werk te pakken? Probeer het op Fiets naar je Werk Dag op donderdag 25 mei eens uit. Gazelle geeft je vijf redenen waarom jij op die dag, en elke daaropvolgende werkdag, de fiets richting het werk zou moeten pakken.

Het is een gratis workout: Fietsen is een geweldige manier om meer in beweging te zijn en je conditie te verbeteren. De sportievelingen die naar het werk fietsen, zijn er in ieder geval van verzekerd dat ze een groot deel van hun dagelijkse portie cardio hebbe...

 

#goedbezigfietser

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.