Newsroom Gazelle

Newsroom Gazelle

Volg het laatste Gazelle nieuws, ontdek de mooiste foto's en video's en lees de achtergrondverhalen om helemaal op de hoogte te blijven van Gazelle.

Antwerpen,
21
september
2023

Antwerpen, 21 september 2023 - Ben jij ook zo gecharmeerd door die slanke stalen retrofietsen? Goed nieuws, want de Van Stael retrofiets van Gazelle is vanaf nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: Moon Rock en Ink Blue. Deze stijlvolle fiets is pure nostalgie. Hij brengt ons terug naar het gouden wielertijdperk van Gazelle, maar nu met modern comfort, inclusief zeven versnellingen. Bijpassende verlichting en voor- en achterdragers in retrostijl zijn los verkrijgbaar. 

Retro toerfiets met koersaspiraties 
Met het design van de Van Stael retroracer herleef je het gouden wielertijdperk van Gazelle. De slanke stalen buizen met klassieke lugs, de metalen verbindingsstukken van het frame, doen denken aan de befaamde Champion Mondial-koersfiets en aan latere modellen, zoals de Tour de France. De dunne racebandjes, het mooie maar sterke crankst...

 

#goedbezigfietser

Bij Gazelle vinden we dat alle fietsers goed bezig zijn! Neem een kijkje in het leven van de Gazelle fietsers. Zelf ook mooie plaatjes? Deel deze op Instagram met #gazellebikes of @gazellebikes.