Dieren,
11
augustus
2016
|
17:21
Europe/Amsterdam

Nieuwe Gazelle Orange Bosch e-bikes op een rij

  • Koninklijke Gazelle heeft de succesvolle Orange nog verder verbeterd
  • Dit zijn de Bosch e-bikes met het nieuwe Orange-frame: CX HMB, C8 HMB, C330 HMB

Dieren, 11 augustus – Koninklijke Gazelle heeft het succesvolle frame van de Orange deze zomer nog verder verbeterd. Het biedt extra comfort, heeft een plezieriger rijgedrag en valt op door zijn strakkere design. Onderdelen zijn geïntegreerd en weggewerkt.

De Orange is dé succesfiets van Gazelle. Onlangs werd de 1,5 miljoenste Orange verkocht. De Orange heeft een herkenbaar frame, is veilig en blinkt met name uit als het gaat om comfort. “Wij geloven dat wat al goed is nóg beter kan. Wij hebben ons icoon daarom opnieuw uitgevonden”, aldus woordvoerder Ferdi Ertekin van Koninkijke Gazelle. De lage, brede instap is gebleven, het frame is minstens een kwart stijver voor nog meer comfort en onderdelen zijn weggewerkt in het frame. Dit voor een cleane look.

Orange CX HMB
De CX HMB is de prettige reisgenoot die de fietser zo veel als mogelijk ontzorgt. Deze e-bike is uitgerust met het systeem NuVinci N380 (Harmony). Daarmee schakelt de fiets automatisch naar een andere versnelling als de weg voor fietsers te zwaar of te licht wordt. Deze nieuwe Orange heeft een krachtige middenmotor van Bosch. Die biedt in de eco-stand ondersteuning tot wel 180 kilometer, afhankelijk van de omstandigheden. De verende zadelpen en voorvork maken de CX HMB prettig voor golvend terrein. Vanaf prijs €3299,- incl. zilveren accu.

Orange C8 HMB
De C8 HMB staat voor ongestoord rijplezier. Dat blijkt onder andere uit de extra stille middenmotor van Bosch. De C8 HMB heeft een interactief display, de Nyon van Bosch. Dit systeem biedt veel mogelijkheden en heeft onder andere een fitness- en navigatiefunctie. Het nieuwe frame is stabiel en veilig en met de Magura-remmen weten fietsers snel en krachtig te remmen. Onderdelen zijn weggewerkt in het frame. De C8 HMB is een lust voor het oog. Vanaf prijs €2999,- incl. zilveren accu.

Orange C330 HMB
Eén van de nieuwe Orange-fietsen is de C330 HMB met de versnellingsnaaf NuVinci N330. Deze schakelt traploos en zorgt ervoor dat fietsers altijd in de juiste versnelling zitten: niet te zwaar en niet te licht. Bij het schakelen kunnen fietsers gewoon doortrappen. De verende zadelpen en voorvork maken de C330 HMB extra comfortabel en in het bijzonder geschikt voor heuvelachtig terrein. De fiets is stabiel en heeft een koplamp die is geïntegreerd in het spatbord.Vanaf prijs €2699,- incl. zilveren accu.

Orange C8 HMB: exclusief beschikbaar bij Gazelle Premium en ZEG dealers
Orange CX HMB: exclusief beschikbaar bij Gazelle Premium en ZEG dealers
Orange C330 HMB: exclusief beschikbaar bij Gazelle Premium en Bike Totaal/Profile dealers

Voor de bovengenoemde modellen geldt een meerprijs van €150 voor een gouden accu en €250 voor een platina accu.