Dieren,
06
februari
2017
|
09:03
Europe/Amsterdam

Miss Grace haakt met saffierblauw design in op kleurtrend 2017

  • Gazelle voegt vijfde design toe aan Miss Grace: saphire blue mat
  • Miss Grace is Gazelles sterke en trendy transporter

Dieren, 6 februari – De Miss Grace gaat met de tijd mee. Gazelles transportfiets komt deze maand in een nieuwe styling beschikbaar: saphire blue mat. Fietsers die dit voorjaar voor de Miss Grace kiezen, hebben daarmee keuze uit vijf totaal verschillende designs. Gazelle voegt het saffierblauw met roodkoperen en roze details toe, omdat dit ontwerp bij de kleurtrends van dit voorjaar past.

De Miss Grace is de transporter voor vrouwen, die bekend staat om haar stijfheid, looks en karakter. Fietsers nemen hun tassen en bagagestukken er gemakkelijk op mee. Dankzij de dubbele pootstandaard is de transportfiets altijd te parkeren, ook als ze bepakt is. Er zit een stuurblokkering op. Daarmee slaat het stuur niet om als er bijvoorbeeld een tas aan hangt. Het brede en verende zadel vergroot het comfort. De Miss Grace is er ook als e-bike met middenmotor van Bosch.

Lifestylefiets
Met de vijf designs hebben fietsers ruime keuze in kleuren en ontwerpen. Naast standaard uitvoeringen in wit en zwart zijn er ook ontwerpen die wat uitbundiger zijn: blauw met wit, roze met zwart en nu dus ook saffierblauw. Er zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals een rieten mand. Daarmee is de Miss Grace een typische lifestylefiets. Het model met drie versnellingen heeft een adviesprijs van 699 euro, de Miss Grace met zeven versnellingen kost 799 euro.

www.gazelle.nl/fietsen/miss-grace/