Dieren,
11
oktober
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Miss Grace: elektrische transportfiets voor meiden

Samenvatting
  • De Miss Grace C7 HMB is modern vormgegeven
  • Tassen gaan gemakkelijk mee op de voor- en achterdrager

Dieren, 11 oktober – Transportfietsen zijn razend populair, zeker onder jongeren. Ook de vraag naar elektrisch rijden neemt snel toe bij deze groep fietsers. Met de Miss Grace C7 HMB speelt Gazelle in op beide behoeften. Dit is een elektrische transporter die onderweg heel wat bagage kan meenemen. De fiets heeft een moderne vormgeving en is er in twee kleurdesigns: black en powder rose.

De Miss Grace C7 HMB heeft een middenmotor van Bosch (Active Line). Die biedt een betere gewichtsverdeling en een krachtige ondersteuning, of de weg nou vlak of heuvelop loopt. Fietsers hebben de keuze uit drie accu’s met een verschillende capaciteit. Hoe groter de inhoud van de accu, hoe groter de actieradius is. De accu is geïntegreerd in de aluminium achterdrager.

Fietsers nemen hun tassen en bagagestukken gemakkelijk mee op de voor- en achterdrager. De Miss Grace C7 HMB heeft een dubbele pootstandaard voor meer stabiliteit. Er zit tevens een stuurblokkering op. Daarmee slaat het stuur niet om als de fiets met een bepakte voordrager geparkeerd staat. De Miss Grace C7 HMB heeft zeven versnellingen (Shimano NEXUS) en hydraulische velgremmen (Magura HS11). De adviesprijs bedraagt 2299 euro.