Dieren,
13
februari
2017
|
08:42
Europe/Amsterdam

Medewerker E-bike Testcentrum Waalwijk

Zijn fietsen jouw passie en heb je ervaring in de retail? Ben jij een representatieve gastheer of -vrouw voor onze klanten en geeft verkopen je een kick?

Wij zijn op zoek naar een ervaren:

Medewerker E-bike Testcentrum Waalwijk
(Noord-Brabant, parttime)

Wat ga je doen?
Dit voorjaar wordt er in Noord-Brabant een Gazelle e-bike testcentrum geopend. Bij het testcentrum kunnen bezoekers alle elektrische fietsen van Gazelle naar hartenlust buiten testen. Samen met je collega’s geef je advies en verstrek je relevante informatie over onze elektrische fietsen en het gebruik. Vervolgens verwijs je de consument door naar een Gazelle dealer bij hen in de buurt.

Als Medewerker E-Bike Testcentrum ben jij het gezicht van Gazelle. Je zorgt ervoor dat de consument de juiste fietskeuze kan maken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het facilitaire beheer, de aankleding van de showroom en het onderhoud van de fietsen.

Werkdagen zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wat vragen wij van jou?
- Je bent een teamplayer met uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht.
- Het is noodzakelijk dat je in de regio woonachtig bent.
- Voor de functie van Medewerker E-bike Testcentrum vragen wij.
- Een afgeronde opleiding op MBO niveau.
- Ervaring in de retail, bij voorkeur in de fietsenbranche.
- Aantoonbare affiniteit met technische producten.
- Commercieel talent dat je verder wilt ontwikkelen.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
- Je bent flexibel inzetbaar.

Je rapporteert aan de Shop Manager van het E-bike Testcentrum Zuid.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

Daarnaast bieden wij:
- Een marktconform salaris
- Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
- Korting op eigen producten van Gazelle.
- Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wie zijn wij?
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Solliciteren?
Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Sandra van der Wurf, Manager Experience Center, tel. 06-53180922.