Dieren,
26
februari
2019
|
11:11
Europe/Amsterdam

Luxetransport: Gazelle HeavyDutyNL LTD

  • Extra luxe Limited Edition in beperkte oplage beschikbaar
  • Kenmerkende look: 3D logodesign, retro koplamp, matte tinten
  • HeavyDutyNL populair dankzij mix van kwaliteit, looks, rijplezier

Gazelle presenteert de HeavyDutyNL LTD, een extra luxe uitvoering van de stoere transportfiets die in beperkte oplage wordt geproduceerd. De limited edition heeft een geheel eigen karakter dankzij het opvallende 3D logodesign. Alleen het rijplezier is ongelimiteerd: ondanks zijn robuuste look en de complete uitvoering rijdt ook deze HeavyDutyNL opvallend licht.

De Gazelle HeavyDutyNL behoort al sinds zijn introductie tot de populairste transportfietsen van Nederland. Zijn geheim: de combinatie van stoere looks, lichtvoetig gebruiksgemak, een luxe uitvoering én topkwaliteit.

De overtreffende trap

De nieuwe LTD-uitvoering is de meest luxe HeavyDutyNL ooit. Hij heeft een eigen uitstraling dankzij het unieke 3D logodesign. De uitvoering voor dames wordt geleverd in de trendy kleur Green Eyes mat en die voor heren in de eveneens matte tint Aluminium Grey. Elke HeavyDutyNL LTD is zeer compleet uitgevoerd. Standaard zijn bijvoorbeeld een dubbele pootstandaard, stuurblokkering, een LED-koplamp met naafdynamo en een ART** gecertificeerd slot.

Stoer maar lichtvoetig

Zoals elk model uit de reeks komt de HeavyDutyNL LTD robuust voor de dag en is hij solide afgewerkt met onder meer extra sterke RVS spaken en aluminium dragers. Desondanks rijdt hij lichtvoetig en biedt hij veel comfort. Dat zit hem niet alleen in de uitgekiende geometrie van het oversized aluminium frame, maar ook in de brede banden, het brede stuur en het verende zadel.

Technisch gesproken

In technisch opzicht staat de HeavyDutyNL LTD voor een optimale combinatie van kwaliteit, comfort en veiligheid. De HeavyDutyNL LTD voor dames heeft drie naafversnellingen, de herenuitvoering heeft er zeven. Zowel de dames- als de herenuitvoering is uitgerust met rollerbrake-remmen vóór en achter. Deze zijn onderhoudsarm en de remwerking is perfect te doseren. De Gazelle Ergo softtouch handgrepen zorgen daarbij voor maximaal remcomfort.

De Gazelle HeavyDutyNL LTD, die in beperkte oplage wordt geproduceerd, is er vanaf € 729.