Dieren,
14
maart
2018
|
09:00
Europe/Amsterdam

Leuke stageplekken in de marketing & communicatie bij Gazelle!

Ken je iemand die op zoek is naar een leuke, leerzame en uitdagende stage in de marketing & communicatie? Tip die dan dat er bij Gazelle in Dieren drie stageplekken beschikbaar zijn. Ze starten vanaf augustus/september 2018. Een fantastische mogelijkheid voor zelfstandige, gemotiveerde HBO’ers!

Op de afdeling Marketing - bestaande uit Communicatie, PR en Product management - wordt dagelijks hard gewerkt om de merkbeleving van Gazelle verder te verbeteren en diverse campagnes en communicatiemiddelen te ontwikkelen, voor zowel de Nederlandse als de exportmarkten. Online communicatie (o.a. de website, social media en e-commerce) speelt hierbij een grote rol.

Er zijn momenteel drie plekken beschikbaar, voor een:

  • Stagiair(e) Digital Marketing (meeloopstage)
  • Stagiair(e) Marketing & Communicatie
  • Stagiair(e) Export (online) Marketing & Communicatie

Kandidaten dienen geïnteresseerd te zijn in ontwikkelingen op het gebied van internet en digital marketing. Ze gaan aan de slag met een breed takenpakket waarbij ze de afdeling Marketing ondersteunen en eigen verantwoordelijkheden krijgen. Daarbij hebben ze tevens de mogelijkheid kennis te maken met andere disciplines binnen de (digital) marketingcommunicatie.

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 250.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop. Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van Pon.Bike.

Ken je iemand die graag wil weten hoe het eraan toe gaat op een Marketingafdeling en die de theorie bij een zeer dynamisch en ambitieus bedrijf wil omzetten in de praktijk? Sein die dan snel in en deel bovenstaande vacatures. Solliciteren kan door een korte motivatiebrief met curriculum vitae te uploaden t.a.v. Sylvia Tabor, HR Assistant.