Dieren,
19
mei
2022
|
11:06
Europe/Amsterdam

Koninklijke Gazelle trakteert medewerkers Gronings TKP Pensioen op gratis fietsonderhoud

Dieren, 19 mei 2022 – Vandaag is het landelijke Fiets naar je Werk Dag. Dé dag om Nederlanders aan te moedigen vaker de fiets naar het werk te pakken. Voor Gazelle is dit de perfecte gelegenheid om, net als de afgelopen twee jaren, een bedrijf in het zonnetje te zetten en hen te trakteren op gratis fietsonderhoud. Dit jaar was het de beurt aan de medewerkers van TKP Pensioen die vanochtend werden verrast met een gratis fietscheck en klein onderhoud  aan hun fiets.

TKP Pensioen
Veel medewerkers van TKP Pensioen pakken dagelijks de fiets naar het werk. Afgelopen jaar werd het bedrijf dan ook uitgeroepen tot Fietsvriendelijk Bedrijf door de Fietsersbond en mochten zij de gouden erkenning ontvangen. Met onder andere een voordelig en uitgebreid fietsenplan en actieve fietsgroep, zet TKP Pensioen in op vitaliteit én duurzame mobiliteit. Om deze mooie initiatieven toe te juichen trakteerde Koninklijke Gazelle de medewerkers van TKP Pensioen vandaag op een onderhoudsbeurt, zodat ze aan het eind van de dag weer de weg op kunnen naar nog meer veilige fietskilometers.

Stap zelf ook op de fiets
De nationale Fiets naar je Werk Dag is in 2006 in het leven geroepen om Nederlanders aan te moedigen vaker de fiets te pakken voor woon-werkverkeer. Fietsen is goed voor het klimaat en goed voor het lichaam én de geest. Tijdens het fietsen krijg je de mogelijkheid om even aan iets anders dan werk te denken. Daarnaast bevordert fietsen ook de bloedtoevoer naar de hersenen, waardoor er meer zuurstof in ons brein terechtkomt. Dit zorgt er dan op zijn beurt weer voor dat verschillende delen van ons brein beter communiceren en we dus beter kunnen nadenken. Dé perfecte manier om na een lange werkdag alle prikkels die het werk soms met zich meebrengt te verwerken of juist om de dag ontspannen te kunnen beginnen. Bovendien hebben fitte werknemers een lager ziekteverzuim.

Persoonlijk fietsadvies van Gazelle
Een elektrische fiets is een hele persoonlijke keuze. In het Gazelle E-bike Experience Center in Groningen staat de complete e-bike collectie van Gazelle klaar om vrijblijvend te testen. De adviseurs van Gazelle voorzien consumenten graag van een uitgebreid fietsadvies op maat om ze te helpen hun perfecte e-bike te vinden!