Dieren,
10
november
2015
|
09:41
Europe/Amsterdam

Koninklijke Gazelle maakt e-biken aantrekkelijker met Privé Plan

  • Gazelle komt met compleet gefinancierd e-bikepakket: elektrische fiets, ANWB Fietsverzekering & Pechhulp en verlengde garantie.
  • Vast laag maandbedrag van €54.99.
  • Consument wordt direct eigenaar van de e-bike.

Dieren, 10 november 2015 – Koninklijke Gazelle komt met een interessant aanbod voor e-bikers: het Gazelle Privé Plan. Een volledig pakket dat bestaat uit onder meer een elektrische fiets van Gazelle, verzekering en pechhulpservice van de ANWB, verlengde garantie en een gratis eerste onderhoudsbeurt. De afnemers van het Gazelle Privé Plan hebben ruimere betalingsmogelijkheden: zij hoeven de pakketsom niet in één keer te voldoen, maar betalen maandelijks een vast bedrag van €54.99 gedurende vier jaar. Zo wordt e-biken met Gazelle voor een nog grotere groep aantrekkelijk. Afname van het Gazelle Privé Plan kan bij één van de ruim zestig deelnemende Gazelle-dealers. Vanaf 2016 kan het pakket bij een grotere groep dealers besteld worden.

Mensen die gebruik maken van dit aanbod krijgen de beschikking over een Gazelle Orange C7+ HF (met gouden accu). Deze e-bike beschikt over een krachtige voorwielmotor van het gerenommeerde Panasonic. De ondersteunende motor is zodanig compact vormgegeven, dat de e-bike nauwelijks van een normale fiets valt te onderscheiden. De elektrische fietsen van Gazelle met een voorwielmotor hebben een natuurlijk rijgedrag en zijn onderweg nauwelijks hoorbaar. De Gazelle Orange C7+ HF is een ideale e-bike voor tochten in de vrije tijd en het woon-werkverkeer.

Extra diensten
Deelnemers aan het Gazelle Privé Plan worden direct eigenaar van de e-bike. Desgewenst maken zij eerst een gratis proefrit op de Gazelle Orange C7+ HF bij de Gazelle-dealer of in het Experience Center in Amersfoort. Geïnteresseerden betalen vier jaar lang €54.99 per maand en krijgen in ruil daarvoor niet alleen de e-bike, maar ook allerlei extra diensten. Zo wordt de fiets vier jaar lang via de ANWB verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dit betekent dat bij diefstal of total loss-verklaring een nieuw model wordt aangeboden. Mensen met het Gazelle Privé Plan maken bovendien aanspraak op pechhulp van de ANWB en een verlenging van de garantie op de elektrische onderdelen met twee jaar tot in totaal vier jaar. De eerste servicebeurt is inbegrepen.Meer informatie over het Gazelle Privé Plan op: www.gazelle.nl/priveplan