Dieren,
24
maart
2016
|
20:43
Europe/Amsterdam

Koninklijke Gazelle is per direct op zoek naar een Industrial Product Designer

Fulltime, 40 uur

Samenvatting

Ben je een gedreven en ambitieuze designer en wil je werken voor het Nummer 1 fietsmerk van Nederland? Dan is Gazelle op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Industrial Product Designer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van diverse fietsonderdelen en zorg je voor een adequaat verloop van het ontwerpproces. Je werkt parallel aan verschillende ontwerpopdrachten en je bent onderdeel van een multi-disciplinair projectteam waarin jij het product design vertegenwoordigt. Je zorgt voor een goede overdracht van het ontwerp aan je collega engineers en je blijft het ontwerp bewaken tot het uiteindelijk is vrijgegeven voor productie.

Wat vragen wij van jou?
Je schets vlot, zowel digitaal als met de hand en je hebt inzicht in de technische haalbaarheid van je ontwerpideeën. Als geen ander weet je de juiste balans te vinden tussen design, maakbaarheid en kosten. Je bent in staat om diverse ontwerprichtingen te genereren en te visualiseren en daarna te vertalen in een 3D Solidworks model. Je presenteert en test je ideeën d.m.v. presentaties of prototypes.

Je hebt veel drive, neemt graag het voortouw en voelt je uitgedaagd door complexe, innovatieve projecten. Je bent op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied en hebt aantoonbare affiniteit met duurzame consumentenproducten. Verder voel je je thuis in een no-nonsense omgeving, hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent collegiaal en flexibel. Je rapporteert aan de design manager.

Je beschikt minimaal over:

  • Een afgeronde opleiding Industrieel Product Ontwerpen op HBO of WO niveau
  • 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van duurzame consumentenproducten
  • Ruime ervaring met Solidworks, met name Surface modeling
  • Kennis van materialen en diverse productietechnieken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Een aansprekend Portfolio

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie. Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken en ziet letterlijk de producten tot stand komen door de glazen wand naar de assemblagehal.

Daarnaast bieden wij:

  • Een marktconform salaris
  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
  • Korting op eigen producten van Gazelle en de andere merken binnen de Pon Bicycle Group
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wie zijn wij?
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 350 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van de Pon Bicycle Group. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Solliciteren?
Wil je eerst wat meer informatie over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Monique Sapthu, HR Adviseur via 0313-429214 of Ghassan Alagourie, Design manager via 0313-429869. Direct solliciteren? Klik op deze link: http://bit.ly/1P1QwKi