17
december
2013
|
22:00
Europe/Amsterdam

Koninklijke Gazelle feliciteert ‘Sportman van het Jaar’ Epke!

Epke Zonderland werd dit jaar op indrukwekkende wijze onder meer wereldkampioen aan de rekstok tijdens het WK in Antwerpen. Vorig jaar was Epke ook al Sportman van het Jaar, dankzij zijn historische gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Londen. Epke was naar het Sportgala gekomen op een Gouden Gazelle, de fiets die speciaal ter gelegenheid van de komende Olympische Winterspelen is ontwikkeld. Deze bijzondere Limited Edition is niet te koop, maar te winnen tijdens de lopende actie Ga ook voor Goud! 

Wie het aantal medailles van de Nederlandse equipe juist voorspelt, maakt kans op een van de ruim zeshonderd Gouden Gazelles. Meedoen kan zowel bij de Gazelle-dealer als op de speciale pagina www.gazelle.nl/goudengazelle.NOC*NSF en Gazelle

Gazelle is sinds 2013 officieel partner in sport van het NOC*NSF. Bekende sporters als Jorien ter Mors (schaatsen), Edwin van Calker (bobsleeën), Dimi de Jong (snowboarden) en Epke Zonderland zijn daarbij ambassadeur van Gazelle. De energie die deze atleten in de sport stoppen om de top te bereiken, past bij de passie die Gazelle als fabrikant steekt in de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige fietsen.