Dieren,
10
oktober
2019
|
12:06
Europe/Amsterdam

Koninklijke Gazelle en citizenM trappen samenwerking af in nieuw Amstel Amsterdam hotel

Gazelle heeft voor het vorige week geopende citizenM Amstel Amsterdam hotel branded CityGo stadsfietsen ontworpen, waarop gasten de stad stijlvol en op een duurzame manier kunnen ontdekken. Gazelle en citizenM zijn beide innovatieve merken die duurzaamheid hoog op de agenda hebben staan en de eerste branded fietsen bij het gloednieuwe hotel zijn slechts de start van een mooie samenwerking.

“Zowel Gazelle als citizenM hebben de ambitie om internationaal te groeien en daarmee hebben we in elkaar de perfecte partner gevonden”, aldus Paul Vreeburg, commercieel directeur van Gazelle. “CitizenM is een vernieuwend hotelconcept waar branded CityGo stadsfietsen van Gazelle, waarvan het design award-winning is, perfect bij aansluiten.

Michael Levie, mede-oprichter van citizenM over de samenwerking met Gazelle: "de M in onze naam staat voor mobiliteit, een duidelijke verbinding met Gazelle. Daarnaast zijn we beide trotse Nederlandse merken. En de prachtige geschiedenis van Gazelle is een voorbeeld voor ons om te volgen”.