Dieren,
03
juni
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Heel Gazelle moedigt fietsers aan met fietsbel-applaus op Wereld Fietsdag!

Het is vandaag Wereld Fietsdag. Om fietsers aan te moedigen en te bedanken geven medewerkers van Gazelle ze vandaag een speciaal fietsbel-applaus in deze video.

De Verenigde Naties hebben 3 juni uitgeroepen tot Wereld Fietsdag. In Nederland is fietsen heel vanzelfsprekend, maar we zijn uniek in de wereld. Elders is het verkeer vaak te druk of zijn de wegen te slecht. Toch zou het heel goed zijn als iedereen meer zou gaan fietsen. Meer fietskilometers dragen bij aan gezonde lucht, een betere bereikbaarheid van steden en een vitale bevolking. En daarom vieren we vandaag Wereld Fietsdag. Want iedereen die de fiets kiest als vervoersmiddel, is goed bezig!

#Goedbezigfietser

Koninklijke Gazelle is al bijna 130 jaar de voortrekker in Nederland Fietsland. Het doel van Gazelle is om mensen meer kilometers te laten fietsen. Bij Gazelle doen we er alles aan om het fietsen leuker te maken. Met fijne, comfortabele e-bikes en connected fietsen met pechhulp en diefstalbeveiliging. En we kijken bij Gazelle verder dan enkel de fiets, daarom zijn we een aantal belangrijke partnerships aangegaan. Zo werken we samen met de Fietsersbond aan een beter fietsklimaat. En met het Longfonds zetten we ons in voor schone lucht. We willen iedereen aanmoedigen meer te fietsen omdat het onze wereld mooier maakt; gezonder, schoner en leuker. Dit doen we met een fietsbel-applaus op Wereld Fietsdag en de boodschap “Goed bezig, fietser!” #goedbezigfietser

download