Dieren,
15
februari
2017
|
12:00
Europe/Amsterdam

Gazelles lichtgewicht bakfiets ondergaat restyling

Samenvatting
  • Cabby C7 in zwart met blauwe accenten
  • Met minder dan 35 kilogram is de Cabby C7 één van de lichtste bakfietsen op de markt

Dieren, 15 februari – Een opfrisbeurt voor de Cabby C7 van Gazelle. De lichtgewicht bakfiets is er voortaan in een zwarte kleur met blauwe accenten. Zo zijn er voor kinderen in de bak vrolijke dierafbeeldingen in een blauwe kleur aangebracht. Het nieuwe design is modern en tijdloos tegelijk.

De Cabby C7 is een praktische fiets. Ze vervoert gemakkelijk drie kinderen die in de bak plaatsnemen op de bank met veiligheidsgordels. De kinderen stappen veilig in en uit dankzij de dubbele pootstandaard en stuurblokkering. Die maken de Cabby C7 tot een stabiele fiets. De bak is eenvoudig in te klappen en op te bergen voor als er tijdens een rit geen kinderen aan boord zijn. Parkeren in een goed bezet fietsenrek wordt in dat geval gemakkelijker.

Lichte bakfiets
De Cabby C7 heeft prettige rijeigenschappen. Ze is met minder dan 35 kilogram één van de lichtste bakfietsen op de markt. Dat houdt haar wendbaar en zorgt voor minder weerstand tijdens de rit. Fietsers merken onderweg soms amper dat zij een ruime bak aan de voorzijde hebben. Ook het stalen frame en de brede banden dragen bij aan het rijplezier en de stevigheid. De Cabby C7 heeft een verkoopadviesprijs van 1.699 euro.

Voor meer informatie over de Cabby C7 klik hier.