16
december
2013
|
11:00
Europe/Amsterdam

Gazelle zet in op e-bike trainingen

Vanwege de steeds sneller ontwikkelende technologie en de uiteenlopende systemen op de elektrische fietsen van Gazelle, vindt de fabrikant dat het zijn verantwoordelijkheid is om dealers daarvan optimaal op de hoogte te houden. De training is zeer praktijkgericht en biedt voldoende ruimte om diverse praktijkvoorbeelden te behandelen.

 

De E-bike servicetrainingen worden op vier locaties in het land gehouden. Een vaste trainingslocatie is het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Hier kunnen de dealers niet alleen de training volgen, maar ook de nieuwste elektrische fietsen zien en testen. De trainingen horen bij de vernieuwde samenwerking van Gazelle met dealers waarin service, vakmanschap en merkbeleving voorop staat. Gazelle voelt het als haar plicht om samen met haar dealers de consument zo goed mogelijk te helpen en een zo goed mogelijke service te bieden. Gazelle klanten moeten overal in het land toegang hebben tot hoogwaardige service zodat ze met een goed onderhouden (elektrische) fiets op pad kunnen gaan.Op verzoek van de Gazelle-dealers is ervoor gekozen om in kleine groepen te werken, zodat er veel gelegenheid is voor persoonlijke begeleiding en individuele vragen.

De trainingen starten in januari en bieden een goede voorbereiding op het elektrische-fietsseizoen 2014. Er is plek voor 1.100 cursisten. De dealers kunnen zich aanmelden op de Gazelle Dealer Portal.