Dieren,
06
maart
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Gazelle viert 125-jarig bestaan met stadsfiets Eclipse C8 LTD

• De Eclipse C8 LTD is comfortabel en onderhoudsarm

• Gelimiteerde oplage: elke fiets heeft een uniek nummer

Dieren, 6 maart – In het 125ste bestaansjaar komt Gazelle met een nieuwe stadsfiets: de Eclipse C8 LTD. De fiets met acht versnellingen (Shimano Nexus) is compleet en heeft een gelimiteerde oplage. Elke fiets beschikt over een uniek nummer. De jubileumfiets van Gazelle is er in desert titanium grey matt met blauwe accenten.

De Eclipse C8 LTD is er voor mensen die op zoek zijn naar een complete en goed afgewerkte stadsfiets. De ontwerpers hebben oog gehad voor details. Op het zadel is het 125-jarig jubileumlogo van Gazelle verwerkt en verder heeft de fiets bruine handvatten van leer met stiksel in een lichtbruine, contrasterende kleur. De binnenzijden van de spatborden zijn op een subtiele manier gekleurd.

Onderhoudsarm
De stadsfiets is comfortabel met een verende voorvork en zadelpen en staat bovendien te boek als onderhoudsarm. Zo heeft de Eclipse C8 LTD een zelfspanner in de kettingkast. Die houdt de ketting automatisch op spanning. Fietsers hoeven daarvoor niet terug naar de dealer. Verder heeft de fiets een naafdynamo en rollerbrakes. Met dit remsysteem hebben fietsers geen last van slijtende remblokken. De adviesprijs is 949 euro.

Voor meer informatie over de Eclipse C8 LTD, klik hier