Dieren,
28
februari
2020
|
12:27
Europe/Amsterdam

Gazelle Ultimate Speed 380 verkozen tot Speed E-bike van het Jaar

De Gazelle Ultimate Speed 380 is verkozen tot beste Speed E-bike van het jaar. Dit maakte de RAI vereniging vanochtend bekend tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht.

De deskundige jury, bestaande uit onder andere vertegenwoordigers van de Fietsersbond, ANWB en Tweewieler roemt de Ultimate Speed 380 om een aantal belangrijke eigenschappen. De jury: “Met een Speed e-bike fiets je gezond en snel naar het werk. Deze winnende fiets weet daar ook nog het allerbelangrijkste aan toe te voegen: fietsplezier. De accu en motor zijn in het frame geïntegreerd en zorgen voor de gewenste stabiliteit. Hij schakelt traploos, heeft brede anti-lek banden en een verende voorvork. Met recht een winnaar in de categorie Speed E-bike van het Jaar 2020”. 

Productmanager Linda Slob van Gazelle over het winnen van de award: “Ik ben super trots dat onze Ultimate Speed 380 is verkozen tot Speed E-bike van het Jaar. Met de gehele Ultimate-collectie hebben we fietsen weten te creëren die een sportieve uitstraling hebben en toch heel comfortabel rijden. De Ultimate Speed 380 blijft ook bij snelheden van meer dan 40 kilometer per uur zeer stabiel en wendbaar en dat maakt hem dé perfecte fiets voor woon-werkverkeer.”

De Ultimate Speed 380

De Ultimate Speed 380 is de nieuwste speed pedelec van Gazelle. Met zijn stijve en fraaie gelijnde aluminium frame, is deze rappe e-bike ook bij snelheden van meer dan 40 kilometer per uur zeer stabiel, wendbaar én comfortabel. De geveerde voorvork met lock-out, de ergonomische handvatten en de hydraulische schijfremmen zorgen voor extra comfort en veiligheid. De Ultimate Speed 380 van Gazelle onderscheidt zich daarnaast met zijn onderhoudsarme riemaandrijving en de trekkingnaaf van Enviolo waarmee traploos kan worden geschakeld. Hij is ook verkrijgbaar met een extra batterij van 500 wattuur voor een nog grotere capaciteit. De elektrische aandrijflijn kan ondersteunen tot 45 kilometer uur.