Dieren,
03
augustus
2015
|
16:03
Europe/Amsterdam

Gazelle PUUR_NL: stijlvolle, praktische stadsfiets met goede looks

Gazelle heeft voor het komende jaar nieuwe modellen aan het leveringsprogramma toegevoegd. Daarbij is een glansrol weggelegd voor de transportfiets PUUR_NL. Deze fiets is met name ontwikkeld om naar vrienden, de stad of school te gaan. Stoerder en praktischer dan déze kan bijna niet.

Met zijn standaard voor- en achterdrager ben je met de PUUR_NL op alles voorbereid. Een tas, kratje of mand voorop. De boodschappentas achterop? De nieuwe Gazelle is er klaar voor. Wel zo handig en praktisch. Daarbij rij je op deze trendy bike met heavy duty uitstraling helemaal in stijl. Hij ziet er niet alleen stoer en praktisch uit, maar heeft ook een eigentijdse uitstraling. De netjes in het frame weggewerkte kabels en gesloten kettingkast beschermen je kleding en zorgen er meteen voor dat alles er clean uitziet. Het oog wil ook wat uiteindelijk. Daar komt nog bij dat de Puur_NL door zijn aluminium lichtgewicht frame en zijn op licht fietsen gerichte geometrie heel licht fietst. Zodat je ook relaxed op je bestemming aankomt. Het verende zadel en de lekker brede banden zorgen voor relaxed fietsen.

Tegen alles bestand

De PUUR_NL is naar keuze leverbaar met drie versnellingen of zeven, zodat je zelfs ‘beladen’ heel vlot fietst. Vanzelfsprekend is voor bijpassende goede remmen gezorgd. Aan alles is te zien dat deze robuuste stadsfiets tegen een stootje kan door zijn robuuste bouw en sterke, harde lak.

Uiteraard is standaard ook een veiligheidsringslot op de PUUR_NL gemonteerd. Andere handige details: een dubbele standaard en een stuurblokkering, waardoor je fiets ook stabiel staat als hij helemaal is volbepakt. In combinatie met het stuurslot zorgt dit voor een grote stabiliteit.

De PUUR_NL is in meerdere framematen leverbaar. Er is keuze uit drie stijlvolle kleuren: black mat, moon rock en premium white voor de damesuitvoering. De herenfiets is er in de kleur black mat.

Dé nieuwe transportfiets van Nederland is vanaf september leverbaar. Hij is er vanaf 599 euro.