Dieren,
17
mei
2023
|
16:47
Europe/Amsterdam

Gazelle Paris C7 HMB e-bike verkozen tot beste recreatieve e-bike onder € 2299 in de Kieskeurig E-bike Duurtest

Dieren, 17 mei 2023 – In de Kieskeurig.nl Duurtest, die dit jaar alweer voor de vierde keer werd georganiseerd, zijn meerdere modellen van Gazelle bekroond met het ‘Goed uit de Test’-predicaat.  Tijdens de E-bike Duurtest werden diverse e-bikes van 21 verschillende merken door een groot aantal fietsers getest en beoordeeld. Dit jaar werd de Gazelle Paris C7 HMB bekroond met de beste score in de categorie ‘Recreatief onder € 2299,-’. Deze onderscheiding benadrukt de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de fiets, aangezien het als enige in de categorie ‘Recreatief onder € 2299,-’  het predicaat ‘Goed uit de Test’ heeft verkregen.

‘Stille kracht voor een lange toertocht’
De Gazelle Paris C7 HMB e-bike is een aantrekkelijk instapmodel voor recreatieve fietsers die op zoek zijn naar een betaalbare e-bike met degelijke prestaties. Het testpanel waardeert de soepele en geruisloze trapondersteuning en het schakelgemak van de fiets: “De middenmotor maakt amper geluid en geeft genoeg kracht voor een mooie en lange toertocht.”. Door de hoogwaardige materialen en alle benodigde functies voldoet de Gazelle Paris C7 HMB aan de verwachtingen van prijsbewuste fietsliefhebbers.

De toekenning van het 'Goed uit de Test'-predicaat vereist een gemiddelde score van 8 of hoger in de beoordeling van drie testers die de fiets voor langere tijd hebben getest. De Gazelle Paris C7 HMB e-bike heeft deze strenge beoordeling glansrijk doorstaan, wat getuigt van uitmuntende kwaliteit en uitstekende prestaties in vergelijking met andere fietsen in dezelfde prijscategorie.

Meer bekroonde modellen
Meerdere Gazelle-modellen vielen in de prijzen en kregen het 'Goed uit de Test'-predicaat. Zo werd de Gazelle Grenoble C7+ HMB bekroond in de categorie ‘Recreatief tussen de € 2300,- en € 2999,-’. En voor wie op zoek is naar een moderne en stoere e-bike: de Gazelle Avignon C380 HMB heeft het predikaat ontvangen in de categorie ‘Recreatief vanaf € 3000,-‘.  Als klapper op de vuurpijl sleepte de Gazelle Ultimate C380 HMB het 'Goed uit de Test'-predicaat binnen in de categorie ‘Woon-werk vanaf € 3000,-’.