Dieren,
13
april
2022
|
17:34
Europe/Amsterdam

Gazelle overhandigt gepersonaliseerde fietsen aan medaillewinnaars TeamNL

Dieren,  13 april 2022 – De gouden medaillewinnaars van de Olympische en Paralympische Spelen van Tokio en Beijing hebben vandaag bij Koninklijke Gazelle een gepersonaliseerde TeamNL fiets in ontvangst genomen. Onder luid applaus van de medewerkers van Gazelle werden zij in de fabriek verwelkomd en rondgeleid, waarna ze hun eigen TeamNL fiets overhandigd kregen.  

“Met veel trots hebben wij als partner van NOC*NSF de geweldige olympische prestaties gevolgd en gezien. Deze prestaties verdienen iets bijzonders! Daarom hebben we de fietsen die in Tokyo en Beijing zijn geweest ter ondersteuning van TeamNL nu speciaal gepersonaliseerd voor de medaillewinnaars als bijzonder cadeau en herinnering”  zegt Paul Vreeburg, algemeen directeur van Gazelle.

Marc van den Tweel, algemeen directeur NOC*NSF: “De oranje Gazelle fietsen die al sinds 2014 tijdens de Spelen opvallend aanwezig zijn in het Olympisch dorp, zijn niet alleen een geweldig en duurzaam symbool voor Nederland, maar ook een ideaal middel voor de sporters om zich snel te kunnen verplaatsen. Het gebaar van Gazelle om deze fietsen nu aan te bieden aan de medaillewinnaars in Beijing en Tokyo, verdient alle waardering.”
  
Gazelle is sinds 2013 partner van NOC*NSF en supplier van speciale TeamNL fietsen. Gazelle biedt (top)sporters hiermee de mogelijkheid tussen de trainingen en wedstrijden door optimaal te genieten van hun vrije tijd.