Dieren,
01
december
2015
|
09:00
Europe/Amsterdam

Gazelle organiseert winters fietsparadijs in Amersfoort

  • Gazelle Experience Center in Amersfoort omgetoverd tot winter fietsparadijs
  • Gazelle geeft in Experience Center meer informatie over het pas gelanceerde Privé Plan

Dieren, 1 december 2015 – Nu het natter wordt, de duisternis vroeger invalt en de buitentemperaturen een vrije val maken, probeert Koninklijke Gazelle het fietsers toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken. In het Experience Center in Amersfoort warmt Gazelle bezoekers op met warme dranken, erwtensoep en oliebollen (eind december). Het Experience Center is deze maanden omgebouwd tot een winters fietsparadijs en herbergt het volledige gamma van Gazelle. Het is mogelijk fietsen te testen en professioneel advies in te winnen.

In het Gazelle Experience Center, op een centrale locatie in het land, staan álle fietsen uit het assortiment, dus ook de nieuwste modellen die pas zeer recentelijk zijn gepresenteerd. Daarbij gaat het om zowel stads- en trekkingfietsen als om e-bikes en kinderfietsen. Enkele nieuwe modellen zijn PUUR_NL, de fraaie, in het oog springende transportfiets, de onlangs gelanceerde serie kinderfietsen, afgeleid van de Miss Grace en HeavyDutyNL voor volwassenen, en de sportieve elektrische Gazelle CityZen C8 HM. In het Experience Center is het niet alleen mogelijk om fietsen te bewonderen. Ook staat het bezoekers vrij om een lange proefrit te maken op bijvoorbeeld een comfortabele stadsfiets, krachtige e-bike of robuuste lifestylefiets. Alle Gazelle-modellen staan klaar voor een test en zijn er in verschillende maten. Medewerkers van Gazelle geven desgewenst advies en zorgen voor een gemoedelijke sfeer. Het is niet mogelijk om in het winterse Experience Center fietsen aan te schaffen. Dat kan alleen bij de Gazelle-dealer. Gazelle heeft in Nederland een zeer uitgebreid netwerk van ruim 1.100 professionele dealers.

Gazelle Privé Plan
Nu de laatste maanden van het kalenderjaar zijn begonnen, heeft Gazelle een aantrekkelijk aanbod gelanceerd: het Gazelle Privé Plan. In het Experience Center in Amersfoort geeft Gazelle alle informatie over dit interessante totaalpakket, bestaande uit een e-bike (Orange C7+ HF met voorwielmotor van Panasonic en gouden accu), verlengde garantie en een gratis eerste onderhoudsbeurt, verzekering en pechhulp van de ANWB. Deelnemers aan het Privé Plan hebben ruimere betalingsmogelijkheden: zij hoeven de pakketsom niet in één keer te voldoen, maar mogen maandelijks een vast bedrag betalen (54,99 euro per maand gedurende twee jaar). Een uitgebreide testrit op de Orange C7+ HF is mogelijk. 

Openingstijden (afspraak niet noodzakelijk):
Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 – 17.00 uurWoensdag: 9.00 – 17.00 uur
Donderdag: 9.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uurZondag: gesloten

Vrijdag 11 december langer geopend: 9.00 – 20.00 uur