Dieren,
19
januari
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

Gazelle opent testcentrum voor elektrische fietsen in Noord-Brabant

  • Consumenten kunnen binnenkort alle elektrische fietsen van Gazelle testen op nieuwe locatie

Dieren, 19 januari – Het eerste kwartaal van 2017 opent Gazelle een e-biketestcentrum in Noord-Brabant. Hier kunnen bezoekers alle elektrische fietsen naar hartenlust testen op een buitenbaan. Adviseurs geven consumenten advies en verstrekken relevante informatie over de fietsen. Mogelijk volgen komend jaar meer openingen op andere locaties.

“Consumenten treffen er straks álle e-bikes van Gazelle. In het testcentrum geven wij de klant uitvoerig advies. De achterliggende gedachte is dat we samenwerken met tweewielerspecialisten. We genereren leads en staan met onze experts klaar voor ondersteuning van dealers”, zegt woordvoerder Ferdi Ertekin van Koninklijke Gazelle.

Gazelle vestigt het testcentrum in de provincie Noord-Brabant om de vele fietsers daar goed te kunnen bedienen. Al enkele jaren is midden in Nederland - in Amersfoort - het Gazelle Experience Center gevestigd. Door nu voor Brabant te kiezen, is sprake van een goede spreiding. Er is overigens een duidelijk verschil tussen het Experience Center en testcentrum. Waar in Amersfoort álle fietsen van Gazelle staan, gaat de aandacht in Brabant uitsluitend naar e-bikes.

Voor nadere informatie, niet voor publicatie:
Koninklijke Gazelle N.V.
Ferdi ErtekinWilhelminaweg
86950 AA Dieren
f.ertekin@gazelle.nl
+31(0)614551095