Dieren,
08
april
2019
|
16:42
Europe/Amsterdam

Gazelle opent nieuw e-bike Experience Center in Den Haag

  • Haagse vestiging is Gazelle’s vierde Experience Center en zeker niet de laatste die wordt geopend
  • Gazelle Experience Center: het adres om alle e-bikes van Gazelle te zien én testen

Amersfoort, Groningen en Waalwijk hadden er al een, en nu volgt ook Den Haag. Gazelle heeft daar afgelopen weekend een nieuw Experience Center geopend waar alle elektrische fietsen van het merk te zien zijn. En dat niet alleen: al deze modellen staan ook rijklaar om getest te worden op een parcours dat om het pand is aangelegd. Op die manier kan elke fietser een weloverwogen keuze maken.

Het Haagse Experience Center is te vinden op bedrijventerrein Forepark, op een steenworp afstand van het knooppunt Prins Clausplein. De gloednieuwe vestiging is daarmee niet alleen goed bereikbaar voor mensen uit het naburige stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg en het overige deel van de Hofstad, maar ook uit steden als Zoetermeer, Delft en Leiden. Voor consumenten in Zuid-Holland waren de tot dusver bestaande Experience Centers soms net iets te ver rijden.

Het voordeel van het Experience Center is dat hier alle e-bikes van Gazelle in alle beschikbare uitvoeringen te zien en te testen zijn. Als een bezoeker overtuigd is van een fiets, krijgt hij van het Gazelle Experience Center een passend fietsadvies mee, waarmee hij bij zijn eigen Gazelle-dealer terecht kan.

4 Experience Centers and counting

Het Haagse Experience Center is de vierde belevingswereld van Gazelle, maar zeker niet de laatste. Dit jaar opent Gazelle verspreid over het land en ook daarbuiten nog meer Experience Centers.

Het Gazelle Experience Center in Den Haag is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook tijdens de aanstaande feestdagen – Hemelvaartsdag, Goede Vrijdag, 2e Paasdag en 2e Pinksterdag – is het Experience Center tussen 10.00-17.00 uur geopend.