Dieren,
29
april
2021
|
11:45
Europe/Amsterdam

Gazelle opent in Haarlem haar zesde Experience Center

Samenvatting

Gazelle heeft de deuren geopend van haar Experience Center in Haarlem. Op deze plek kunnen consumenten terecht voor het testen van alle elektrische Gazelle-fietsen. Er staan specialisten klaar die deskundig advies over de e-bikes geven. De vestiging in Haarlem is het zesde Experience Center van Gazelle in Nederland.

Steeds meer mensen kiezen voor een e-bike. Zeker wanneer het om de keus voor een eerste elektrische fiets gaat, hebben mensen er vaak allerlei vragen over. Om die zo goed mogelijk te beantwoorden, heeft Gazelle een nieuw Experience Center in Haarlem (adres: Lichtfabriekplein 1 ) geopend. Productspecialisten geven er deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast staat daar het volledige assortiment e-bikes uitgestald. Deze elektrisch ondersteunde fietsen zijn beschikbaar voor proefritten.

Gazelle Experience Tour

Mensen die een specifieke e-bike voor een iets langere tijd willen testen, kunnen kiezen voor de Gazelle Experience Tour. Het concept daarvan werkt simpel: de testrijder reserveert online of bij het Experience Center de gewenste testfiets. Die haalt hij of zij af in het Experience Center voor een proefweek in de thuisomgeving. De uitgebreide test helpt om de fiets nog beter te kunnen ervaren. Er zijn beperkte kosten aan de Gazelle Experience Tour verbonden. Die worden in mindering gebracht als de testrijder later besluit de fiets aan te schaffen.

Nummer zeven op komst

Het Experience Center in Haarlem is de zesde in zijn soort. Eerder al opende Gazelle dergelijke filialen in Amersfoort, Groningen, Waalwijk, Den Haag en Nijmegen. De vestiging in Haarlem is zeker niet de laatste in de rij, want binnen afzienbare tijd, in het voorjaar van 2022, opent er ook een in Dieren. Dat Experience Center komt pal naast de Gazelle-fabriek. Fietsers kunnen ook op deze plek fietsen testen en advies inwinnen. Bovendien krijgen bezoekers de unieke kans om vanaf een loopbrug een blik in de moderne fietsfabriek te werpen en zal er een bijzondere expositie komen van de rijke historie van Gazelle

  • Ga voor meer informatie over het Experience Center in Haarlem, de actuele openingstijden en het maken van een afspraak voor een uitgebreid persoonlijk fietsadvies naar: https://www.gazelle.nl/experience-center