Dieren,
20
december
2019
|
11:00
Europe/Amsterdam

Gazelle opent Experience Center in Nijmegen

  • Nijmegen is Gazelle’s vijfde Experience Center 
  • Hét adres om e-bikes te ervaren en te testen

Gazelle heeft in Nijmegen een gloednieuw Experience Center geopend. In deze grote belevingswereld kunnen consumenten niet alleen persoonlijk advies krijgen, maar ook uitgebreid e-bikes testen. Het netwerk van Gazelle Experience Centers groeit gestaag en bestaat ook uit vestigingen in Amersfoort, Groningen, Waalwijk en Den Haag.

Het gaat goed met Gazelle in Nederland. De belangstelling voor elektrische fietsen van het merk is groter dan ooit en de Experience Centers worden steeds drukker bezocht. Het deskundige advies, de grote showrooms en de mogelijkheid om zelf een e-bike te testen worden door steeds meer consumenten gewaardeerd. 

Gazelle heeft haar netwerk deze week uitgebreid met een vijfde vestiging. Samen met de professionele adviseurs van Gazelle kunnen bezoekers in de vestiging aan de Nieuwe Dukenburgseweg 9 ervaren welke fiets het beste bij hun wensen past. Er staat een gevarieerde vloot e-bikes klaar om te testen.

Winterse sferen

Het nieuwe Experience Center in Nijmegen is, net als de vier andere vestigingen, omgetoverd in een gezellig Winter Wonderland. Bezoekers kunnen zich in winterse sferen en onder het genot van heerlijke winterse lekkernijen oriënteren op een nieuwe Gazelle waarmee ze stijlvol, comfortabel en veilig het nieuwe jaar in kunnen rijden.

De Winterdagen vinden plaats van 20 december tot en met 4 januari tussen 09:00 17:00, met uitzondering van beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag.

Uitgebreide informatie over de Experience Centers van Gazelle is hier te vinden. Op de website staan ook de openingstijden vermeld.