Dieren,
16
april
2019
|
09:48
Europe/Amsterdam

Gazelle opent een E-bike Testcenter in Münsterland

  • Alle e-bikes van Gazelle te testen in nieuw E-bike Testcenter in Steinfurt
  • Binnenkort openen nog twee centra in Duitsland hun deuren

Gazelle timmert in Duitsland flink aan de weg en opent een nieuw E-Bike Testcenter in Münsterland, om precies te zijn in Steinfurt. En daar blijft het niet bij. In het vierde kwartaal volgt tevens een E-bike Testcenter in Frankfurt am Main en volgend kalenderjaar komt er ook een centrum in het noorden van het land bij. Op die manier bereikt Gazelle fietsers in heel Duitsland. In Mönchengladbach heeft het merk al een Business- en Trainingscenter waar vele duizenden mensen fietsen hebben getest.

In het hagelnieuwe E-bike Testcenter in Steinfurt kunnen consumenten alle elektrische fietsen van Gazelle testen. De modellen staan er in alle soorten en maten. Er is een indoor- en outdoorparcours om een echt goede indruk van de e-bikes te krijgen. Specialisten van Gazelle geven advies en beantwoorden vragen. De eerste duizend bezoekers van het 530 vierkante meter grote E-bike Testcenter krijgen naast een kop koffie een kleine verrassing. Als mensen overtuigd zijn, kunnen ze de fiets bij een lokale tweewielerspeciaalzaak aanschaffen.

Marktleider in Nederland

Gazelle bestaat al ruim 125 jaar en produceert jaarlijks meer dan 250.000 fietsen. De fabriek zit in het Nederlandse Dieren, op niet al te grote afstand van de Duitse grens en op nauwelijks een uur rijden van Münsterland. Gazelle is marktleider in fietsen in Nederland en staat bekend om haar uitstekende en comfortabele kwaliteitsfietsen. Met name de e-bikes en stadsfietsen van Gazelle slaan buitengewoon goed aan op de Duitse fietsmarkt.

Openingstijden E-bike Testcenter Steinfurt

  • Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00-15.00 uur