Dieren,
17
augustus
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Gazelle maakt de Miss Grace sprankelender

* de nieuwe Miss Grace rijdt lichter dankzij verbeterd frame
* vier nieuwe stylings met een sparkling effect

Dieren, 17 augustus – Gazelle heeft haar Miss Grace vernieuwd. De transportfiets voor vrouwen heeft een frame met een verbeterde geometrie. Daarmee rijden fietsers lichter. Bovendien is de Miss Grace er in vier nieuwe stylings, die alle zijn afgewerkt met een sparkling effect.

De Miss Grace, uitgerust met rollerbrakes, is de transporter voor vrouwen, die een stoere en vrouwelijke uitstraling combineert. Fietsers nemen hun tassen en bagage er gemakkelijk op mee. De lifestylefiets komt degelijk over, onder andere dankzij de dubbele pootstandaard en stuurblokkering. Met laatstgenoemde toevoeging slaat het stuur niet om als de voordrager is bepakt met bijvoorbeeld een zwaardere tas. Extra comfort is er dankzij het brede stuur en verende zadel.

Gazelles verbeterde transporter is er in vier nieuwe designs: black, copper mat, jeans blue mat en powder rose. Er zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals een rieten mand en lichtgewicht achterdrager. De nieuwe Miss Grace is er in een uitvoering met drie en zeven versnellingen. Bij de variant met drie versnellingen zit standaard een mand. De Miss Grace met drie versnellingen heeft een adviesprijs van 699 euro. De uitvoering met zeven versnellingen is verkrijgbaar voor 799 euro.