Dieren,
19
september
2017
|
07:45
Europe/Amsterdam

Gazelle heeft met de Esprit een ideale schoolfiets in huis

  • De Esprit kan tegen een stoot dankzij sterk frame met krasbestendige lak
  • Fiets is verkrijgbaar in verschillende kleurstylings, maatvoeringen en versnellingsuitvoeringen

Voor scholieren heeft Gazelle een geschikte fiets in huis: de Esprit. Dit model is modern vormgegeven, sterk en bovenal praktisch in het dagelijks gebruik. De fiets is verkrijgbaar in meerdere kleuren: black mat, legion blue mat (dames en heren), mystery green mat en powder rose mat (dames).

De Esprit staat vooral bekend als een degelijke en onderhoudsvriendelijke fiets. Met het sterke aluminium frame en de krasbestendige lak kan ze tegen een stootje in de stalling. De fiets heeft daarnaast verlichting die brandt op een naafdynamo en dus nagenoeg altijd functioneert. Er zit een gesloten kettingkast op de Esprit, waardoor ze weinig onderhoud vraagt.

Meerdere modellen
De Esprit C3 heeft drie versnellingen (Shimano NEXUS) en roller brakes. De verkoopadviesprijs daarvan bedraagt 579 euro. Er zijn ook twee andere modellen verkrijgbaar: de Esprit C7 en de Esprit C. Eerstgenoemde heeft zeven versnellingen (Shimano NEXUS) en roller brakes, het laatste model heeft een vaste versnelling met terugtraprem. De verkoopadviesprijzen van de Esprit C7 en Esprit C zijn achtereenvolgens 679 euro en 449 euro.