Dieren,
02
september
2022
|
10:33
Europe/Amsterdam

Gazelle DRS-zone geeft fietsers extra versnelling onderweg naar de Dutch Grand Prix

Dieren, 2 september 2022 – Koninklijke Gazelle verrast duizenden fietsers tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op weg naar het circuit met een extra versnelling. In samenwerking met Olav Mol heeft Gazelle op het drukste fietspad richting de Dutch Grand Prix een unieke DRS-zone voor fietsers gecreëerd. 

Meer dan 40.000 racefans komen op de fiets naar het circuit in Zandvoort. Het fiets-ecoduct op de Voormalige Trambaan tussen Bentveld en Zandvoort is door Gazelle omgetoverd tot speciale DRS-tunnel voorzien van vier grote solar-aangedreven windturbines. Die geven duizenden racefans op de fiets richting het circuit in Zandvoort letterlijk versnelling door de wind in de rug. Formule 1-journalist en -commentator Olav Mol, moedigt de fietsers onderweg aan. 
        
Eveline Enthoven, directeur Marketing en Innovatie bij Gazelle: “De beelden van vorig jaar van de enorme stroom aan fietsers richting het circuit in Zandvoort zijn onvergetelijk. Bij Gazelle geloven we dat fietsen een heerlijk vrij gevoel geeft. Daarom verrassen we de duizenden racefans op de fiets dit jaar met een extra versnelling in onze unieke DRS-tunnel. Natuurlijk met een dikke vette knipoog naar de Dutch Grand Prix! Met Gazelle halen de fietsers zo het maximale uit hun rit, op weg naar het circuit in Zandvoort.”