Dieren,
03
november
2016
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gazelle brengt limited edition van populaire PUUR_NL op de markt

  • PUUR_NL is een van de populairste lifestyle fietsen van dit moment
  • Fietsers kiezen met de PUUR_NL LTD voor hippe looks en een groot praktisch vermogen

Dieren, 3 november – Eén van de meest populaire lifestyle fietsen van dit moment is de PUUR_NL. De hippe fiets van Gazelle, geïntroduceerd in 2015, komt nu vanwege het succes als limited edition beschikbaar. De PUUR_NL LTD is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 579 euro.

De PUUR_NL LTD heeft een flitsende uitstraling. De brede banden en voor- en achterdrager geven de fiets een stoere identiteit. De kabels zijn weggewerkt in het frame en de PUUR_NL LTD heeft een gesloten kettingkast, wat van de transportfiets een strak geheel maakt. Ook de beschikbare kleurdesigns, black (dames en heren) en eclipse black (heren), dragen bij aan het stijlvolle karakter.

De limited edition is meer dan enkel een flitsende fiets. Hij is bovenal praktisch en geeft de fietser veel comfort. Dankzij het strakke frame en de brede banden bezorgt hij fietsers een relaxt gevoel. Er zitten een handige stuurblokkering en dubbele pootstandaard op, zodat de PUUR_NL LTD gemakkelijk valt te beladen. Hij heeft drie versnellingen (Shimano Nexus) en een terugtraprem.

Meer informatie: klik hier