Dieren,
23
maart
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Gazelle breidt elektrische Miss Grace-familie uit

  • Transportfiets Miss Grace is er nu ook met middenmotor van Bosch
  • Met zwarte en matte designs haakt Gazelle in op modetrends

Dieren, 23 maart – Gazelle voegt een nieuw model toe aan de Miss Grace-serie. De elektrische transportfiets voor vrouwen is er nu ook met een middenmotor van Bosch. Daarmee is de gewichtsverdeling beter en de ondersteuning krachtiger. Fietsers hebben bij de Miss Grace C7 HMB de keuze uit drie accu’s met verschillende inhoud.

De Miss Grace C7 HMB is de transporter voor vrouwen, die bekend staat om met name haar stijfheid en oersterke karakter. Fietsers nemen hun tassen en bagagestukken gemakkelijk mee op de voor- of achterdrager. Dankzij de dubbele pootstandaard is de transportfiets altijd te parkeren, ook als ze bepakt is. Er zit een stuurblokkering op. Daarmee slaat het stuur niet om als er bijvoorbeeld een tas aan hangt. Het brede en verende zadel vergroot het comfort. De Miss Grace C7 HMB heeft zeven versnellingen (Shimano Nexus).

Mee met de tijd
Gazelles nieuwste transportfiets is er in twee verschillende kleurstellingen: jeans blue mat en black mat. Daarmee haakt Gazelle in op modetrends, matte designs zijn populair. Niet alleen in de fietsindustrie, maar ook in onder meer de automotive en interieurbranche. Uit eerder onderzoek van Maurice de Hond blijkt bovendien dat city bikers het liefst op een zwarte fiets rijden. Bij de Miss Grace C7 HMB zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar, zoals een rieten mand en tas. Gazelles transporter heeft een adviesprijs van 2.299 euro (met zilveren accu).