Dieren,
03
mei
2017
|
08:15
Europe/Amsterdam

Gazelle bedient sportieve fietsers met CityZen C8

  • De CityZen C8 is een sportieve en lichte fiets met aluminium frame
  • Hoogwaardige onderdelen: riemaandrijving en hydraulische schijfremmen

Dieren, 3 mei – Gazelle heeft met de CityZen C8 één van de meest sportieve fietsen in huis die zich leent voor meerdere doeleinden. Ze is geschikt voor onder meer woon-werkritten en langere toerafstanden. De CityZen C8 heeft een licht, aluminium frame (14,3 kilogram) dat fietsers een actieve zithouding biedt. Achterop zit een drager met een sportief design.

De CityZen C8 is vooral een praktische fiets. Mensen zijn nauwelijks tijd kwijt aan onderhoud. Zo heeft de fiets een riemaandrijving in plaats van een traditionele ketting. Het voordeel hiervan is dat fietsers de riem in tegenstelling tot de ketting niet hoeven te smeren. De riemaandrijving is schoon en maakt de fiets bovendien een stuk lichter en stiller. Ook de naafversnelling zorgt ervoor dat de CityZen C8 relatief onderhoudsarm is.

De Gazelle-fiets heeft hydraulische schijfremmen van Shimano. Het remt sterker dan andere typen en presteert goed onder alle weersomstandigheden. Daarnaast hebben fietsers met schijfremmen meer controle over de hoeveelheid remkracht, ze kunnen de kracht beter doseren. Dat alles vergroot de veiligheid van fietsers.

De herenfiets is er in hot coffee mat, het damesmodel in dim grey mat. De verkoopadviesprijs van de CityZen C8 is 1.099 euro.

Voor meer informatie klik hier.