Dieren,
28
juli
2015
|
10:30
Europe/Amsterdam

Gazelle Balance C7 HF

Veiligste en meest stabiele elektrische fiets die er is

Met de Gazelle Balance C7 HF presenteert Gazelle haar nieuwste elektrische fiets die dankzij het slimme frameontwerp uiterst veilig en stabiel is. Door dat frameconcept is het op- en afstappen zeer gemakkelijk en is ook het stilstaan met beide voeten solide op de grond een prettig voordeel. Daarnaast biedt de nieuwe Gazelle zitcomfort door gepatenteerde zittechnologie en vanzelfsprekend ook een bijzondere prettige en gelijkmatige elektrische trapondersteuning. Dat is het signalement van de veiligste en makkelijkste elektrische fiets die je maar kunt rijden: de Gazelle Balance C7 HF.

Lang niet iedereen stapt letterlijk en figuurlijk even gemakkelijk op de fiets. Door zijn bijzonder slimme concept is de nieuwe generatie Gazelle Balance C7 HF dan het antwoord op mogelijke bezwaren. Hij is de veiligste fiets die je maar kunt bedenken en bovendien bijzonder gemakkelijk in het gebruik.

Al bij de eerste kennismaking is duidelijk dat de Balance C7 HF helemaal vanaf een blanco stuk ontwerppapier nieuw is ontwikkeld. Deze fiets is door Gazelle ontworpen met ultiem gebruiksgemak en veiligheid als doelstellingen.

Met zijn zeer lage en brede instapopening is opstappen en wegrijden geen enkel probleem. Daarmee speelt de nieuwe hoogwaardige Gazelle nadrukkelijk in op eventuele beperkingen in de bewegingsvrijheid of een wat mindere conditie.

Vanzelfsprekend is hij daardoor vanzelf ook ideaal voor gebruikers die zich om welke reden dan ook wat minder zeker voelen op een fiets. Op- en afstappen gaat enorm gemakkelijk en onderweg sta je bij een verkeerslicht optimaal stevig door de lage bouw van de Balance Hybrid C7 HF.

Door de gepatenteerde ISP-zittechnologie zitten fietsers ongeacht hun lengte uitstekend op het nieuwe veiligheidsmodel, van 145 tot 195 centimeter lang, man of vrouw. Hij biedt een ideaal ontspannen zithouding en ook het verende zadel en de ergonomische pedalen en handvatten dragen aan het comfort bij.

Vanzelfsprekend is daar de ideale elektrische trapondersteuning bij gezocht, zodat rijden zeer soepel en licht gaat. Ook wat langere afstanden zoals toertochtjes komen daarmee weer in beeld. De gebruikte Panasonic elektromotor heeft zich letterlijk al een miljoen keer bewezen als betrouwbaar en verfijnd. Een geavanceerde rotatiesensor zorgt ervoor dat de gebruiker van optimale trapondersteuning profiteert, bij minimale inspanning.

Ander goed nieuws: aan al die extra voordelen hangt toch een gunstig prijskaartje. De Gazelle Balance C7 HF is er vanaf 2.499 euro.