Dieren,
09
augustus
2017
|
08:00
Europe/Amsterdam

Elektrische Orange-fietsen in nieuwe kleuren

* Gazelle geeft de Orange C7+ HMB en Orange C7 HMB nieuw uiterlijk
* E-bikes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar

Dieren, 9 augustus – Twee van Gazelles elektrische Orange-fietsen hebben een metamorfose ondergaan. De Orange C7+ HMB en Orange C7 HMB hebben een nieuw Orange-frame en nieuwe stylings. De Orange C7+ HMB is er in black mat/ sienna, jeans, industry grey, sienna mat/ silver sand mat. De Orange C7 HMB heeft twee nieuwe kleuren: aluminium grey mat en iced blue mat premium white mat.

De Orange C7+ HMB is een fiets met een krachtige middenmotor van Bosch. Deze fiets doet prima dienst op heuvelachtig terrein. De actieradius kan oplopen tot 180 kilometer. De e-bike heeft hoogwaardige onderdelen, zoals hydraulische remmen van Magura. Daarmee kunnen fietsers snel tot stilstand komen. Het LCD middendisplay is afneembaar. De voorvork en zadelpen zijn verend voor meer comfort. De adviesprijs is 2.549 euro.

De Orange C7 HMB is een e-bike voor mensen die vooral op zoek zijn naar comfort. De middenmotor van Bosch is stil en overbrugt grotere afstanden met gemak. Op het zijdisplay (Purion) lezen fietsers de belangrijkste ritinformatie af. De Orange C7 HMB heeft hydraulische remmen (Magura) en zeven versnellingen (Shimano Nexus). De adviesprijs bedraagt 2.349 euro.