Dieren,
04
september
2018
|
08:30
Europe/Amsterdam

Easy rider

  • Voel je king of the road op de PUUR_NL
  • Heerlijk relaxt rijden op brede banden 

Natuurlijk wil je zo ontspannen en comfortabel mogelijk op school komen, maar liefst wél een beetje stoer én stijlvol. Goed nieuws: de nieuwe PUUR_NL heeft het allemaal. 

Een fiets is tegenwoordig veel meer dan alleen een vervoermiddel. Helemaal als je op de middelbare of basisschool zit en er dagelijks heel wat tijd op doorbrengt. Dan telt niet alleen comfort, maar ook – of juist – de uitstraling. En laten we eerlijk zijn: daarmee zit het bij de PUUR_NL wel goed. Het strakke lijnenspel, de unieke voor- en achterdrager, het fijne kleurenpallet. Wie op deze transportfiets stapt, komt gegarandeerd stoer en stijlvol op z’n bestemming aan.

Naast de juiste looks is een flinke portie comfort nooit weg. Ook al bingo bij de PUUR_NL, want dankzij het strakke frame en de brede banden rijd je er heerlijk relaxt op van A naar B. De fiets komt standaard met een handige stuurblokkering en heeft een dubbele pootstandaard, dus je zet ‘m altijd stabiel weg. Sowieso is het een robuuste fiets die tegen een stootje kan, met kabels die goed strak zijn weggewerkt in het frame. Het beste van twee werelden, zo noemen we dat. Prijs €599. Kleuren: Black Mat, Hunter Green Mat, Java Blue Mat of Powder Rose Mat.