Dieren,
22
oktober
2020
|
09:30
Europe/Amsterdam

Customizing nieuwe stijl: configureer je eigen Gazelle Marco Polo Urban Custom online

  • Online configurator live, personalisatie in kleur en features
  • Marco Polo Urban Custom rijklaar af te halen bij een Gazelle fietsenwinkel (naar wens) in de buurt

Personalisatie is een grote trend, ook in fietsland. Gazelle springt daar nu op in met de online configurator voor de stijlvolle, moderne Marco Polo Urban Custom, die daarmee volledig naar persoonlijk smaak is samen te stellen. Wanneer de configuratie is afgerond, is de Marco Polo Urban Custom direct online te bestellen en staat hij rijklaar en helemaal afgesteld voor zijn nieuwe eigenaar bij een Gazelle fietsenwinkel (naar keuze) in de buurt.

 

Gebruikers van de configurator hebben legio mogelijkheden om hun eigen Marco Polo Urban Custom te customizen. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit een hoge en lage frame-instap en uiteenlopende framematen. Gazelle biedt desgewenst hulp bij het bepalen van de juiste maat. Vervolgens kan zelf worden bepaald of de fiets acht of elf versnellingen krijgt, een vaste of verende voorvork moet hebben, is er keuze uit twee voorlichten en een sportief of juist comfortabel zadel, en zijn zelfs de handvatten naar eigen voorkeur te selecteren. Het frame van de fiets krijgt bovendien een stijlvolle kleurstelling naar wens: meteor grey matt, petrol gloss, scarlet red matt of black gloss.

Welke keuzes de gebruiker ook maakt, in het hoofdscherm verandert de Marco Polo Urban Custom na elke klik direct mee. Tegelijkertijd is te zien welke invloed de selecties hebben op de prijs. Zodra de configuratie helemaal naar wens is, kan de fiets direct online besteld worden. Na bestelling maakt een Gazelle fietsenwinkel naar keuze de fiets helemaal rijklaar en wordt hij afgeleverd op een afgesproken tijdstip. Een jaar lang gratis pechhulp van FietsNED is automatisch inbegrepen.

Lichtgewicht en onderhoudsvrij

De Marco Polo Urban Custom leent zich met name voor gebruik in de stad en directe omgeving en voor korte, recreatieve tochten. Dankzij de configurator is de fiets dankzij de vele beschikbare, personaliseerbare features heel specifiek op het persoonlijke gebruiksdoel af te stemmen. Algemene kenmerken van de Marco Polo Urban Custom - los van de configuratie - zijn het lichtgewicht frame en het onderhoudsvrije karakter.

De Gazelle Marco Polo Urban Custom is er vanaf 1.499 euro.