12
maart
2014
|
12:01
Europe/Amsterdam

Comfortabele alleskunners nu extra fraai

De Limited-versie van de Gazelle Orange Plus Innergy is verkrijgbaar in de kleuren Sparkling Pink en Eclipse Black/Grace Silver voor het damesmodel. Het herenmodel is er in Eclipse Black/Grace Silver.

De Limited-versie van de Orange Xtra Innergy is er nu ook in Night Black/Night Black mat voor zowel het dames- als het herenmodel. De damesversie is er ook in Grace Silver mat/Meteor Grey mat.

De Innergy-versies van de Gazelle Orange zijn voorzien van betrouwbare techniek, die in Nederland is ontwikkeld en volgens de strengste Europese kwaliteitseisen wordt geproduceerd. De fietsen zijn onderhoudsarm, mede door de geheel gesloten kettingkast en het Rollerbrake-remsysteem. Extra comfort bieden de instelbare, verende zadelpen en voorvork. Natuurlijk zijn zadel, stuur en handvatten naar wens te verstellen.Orange Plus Innergy

De Gazelle Orange Plus Innergy is voorzien van een geluidloze motor en een Shimano Nexus-groep met zeven versnellingen. Daarmee is de fiets ideaal voor woon-werkverkeer en tochten op vlak terrein. Een rotatiesensor meet het aantal omwentelingen van de trappers en regelt de mate van ondersteuning van de elektromotor. Die is via een vaste digitale display op het stuur in en uit te schakelen. Het gewicht van de Gazelle Orange Plus is 22,4 kilogram (exclusief de accu). Er is keus uit vier accu’s, waarmee de actieradius kan oplopen tot wel 265 km!

De prijs van de Gazelle Orange Plus Innergy is 1.949 euro.Orange Xtra Innergy

De Gazelle Orange Xtra Innergy is voorzien van een Shimano Nexus-groep met acht versnellingen en zowel een trapkrachtsensor als een rotatiesensor (DST, Dual Sensor Technology). Dit dubbele systeem past de ondersteuning niet alleen aan aan het aantal omwentelingen, maar ook aan de kracht die op de trappers wordt uitgeoefend. Deze fiets is bij uitstek geschikt voor lange tochten. De digitale display op het stuur is multifunctioneel en afneembaar, zodat hij automatisch is beveiligd tegen diefstal. Ook voor deze fiets is er keuze uit vier accu’s, met een actieradius tot wel 265 km.

Prijzen vanaf 2.299 euro.De Limited-versies zijn vanaf medio maart verkrijgbaar bij de Gazelle-dealer.