Dieren,
09
januari
2020
|
15:00
Europe/Amsterdam

Center Parcs intensiveert samenwerking Koninklijke Gazelle met focus op vernieuwende vakantiebeleving

Center Parcs slaat voor de komende vier jaar opnieuw de handen ineen met Koninklijke Gazelle. Na een succesvolle samenwerking de afgelopen vier jaar bereiken de partijen een nieuwe mijlpaal met een vernieuwde focus. Op alle Center Parcs parken in Europa gaan Gazelle en Center Parcs zich verder inzetten om samen een vernieuwende vakantiebeleving neer te zetten.

De samenwerking krijgt invulling door op zoek te gaan naar toepassingen van nieuwe mobiliteitsoplossingen om te blijven aansluiten op de toekomstige behoeften van de gast. Bovendien worden de mogelijkheden bekeken om elkaars doelgroepen kennis te laten maken met beide A-merken door middel van joint promotions. 

Volgens Pascal Ferracci, CEO van Center Parcs Europe, sluit samenwerking aan op de koers van Center Parcs de nieuwe standaard te zetten in familievakanties en gasten te blijven verrassen: “Center Parcs en Koninklijke Gazelle bundelen hun krachten met het gezamenlijke doel de beleving te verrijken. Door de hoogwaardige kwaliteit, duurzame en innovatieve producten van Koninklijke Gazelle stelt Center Parcs haar gasten in staat om nog meer te genieten van een ontspannen tijd samen. Fietsen op een goede fiets midden in de natuur levert hier een waardevolle bijdrage aan.” 

Koninklijke Gazelle levert sinds 2014 een uitgebreide collectie fietsen. Verspreid over alle locaties, beschikt Center Parcs Europe over zo’n 15.000 huurfietsen, waaronder mountainbikes (van FOCUS, een zustermerk van Gazelle), elektrische fietsen en stadsfietsen. Vooral de vraag naar elektrische fietsen stijgt snel. Het aanbod huurfietsen van Center Parcs bestaat nu voor vier procent uit elektrische fietsen. Naar verwachting zal dit in de komende jaren verder stijgen.

“We zijn erg blij dat Center Parcs ook in de komende vier jaar met Koninklijke Gazelle in zee gaat en we fietsen mogen leveren voor al haar parken in Europa. Een fietstocht maakt mensen meer ontspannen en blij en dat voegt dus echt iets toe aan een verblijf op Center Parcs," zegt Huub Lamers, CEO van Koninklijke Gazelle.